Delen:

Facebook
WhatsApp

Wedstrijdteams

De wedstrijdteams worden samengesteld tijdens de jaarlijkse audities (na de zomervakantie). Verschil met de instroomgroepen is dat er o.a. vaker wordt deelgenomen aan wedstrijden. Dansers in deze teams zijn ‘geselecteerd’ op basis van talent. Deze wedstrijdteams vertegenwoordigen SDM op regionale en/of (inter)nationale wedstrijden. De wedstrijden waaraan wordt deelgenomen is afhankelijk van het desbetreffende team en niveau. Wil je ook graag in een SDM wedstrijdteam dansen, meld je aan voor de AUDITIES.

Wedstrijdteams 2024:Wedstrijddocenten 2023 (Esmee ontbreekt):


Delen:

Facebook
LinkedIn

Nieuws

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >