Delen:

Facebook
WhatsApp

Wedstrijdteams

De wedstrijdteams worden samengesteld tijdens de jaarlijkse audities (na de zomervakantie). Verschil met de instroomgroepen is dat er o.a. vaker wordt deelgenomen aan wedstrijden. Dansers in deze teams zijn ‘geselecteerd’ op basis van talent. Deze wedstrijdteams vertegenwoordigen SDM op regionale en/of (inter)nationale wedstrijden. De wedstrijden waaraan wordt deelgenomen is afhankelijk van het desbetreffende team en niveau. Wil je ook graag in een SDM wedstrijdteam dansen, meld je aan voor de AUDITIES.

Wedstrijdteams 2023:

Wedstrijddocenten 2023 (Esmee ontbreekt):


Delen:

Facebook
LinkedIn

Nieuws

Try-out ZUMBA o.l.v. Maureen

Het voorjaar komt eraan en dat leek ons hét ideale moment voor een Zumba try-out in Marum o.l.v. Maureen! Op 4, 11, 18 en 25 april. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lees meer >