Delen:

Facebook
WhatsApp

Wedstrijdteams

De wedstrijdteams worden samengesteld tijdens de jaarlijkse audities (na de zomervakantie). Verschil met de instroomgroepen is dat er o.a. vaker wordt deelgenomen aan wedstrijden. Dansers in deze teams zijn ‘geselecteerd’ op basis van talent. Deze wedstrijdteams vertegenwoordigen SDM op regionale en/of (inter)nationale wedstrijden. De wedstrijden waaraan wordt deelgenomen is afhankelijk van het desbetreffende team en niveau. Wil je ook graag in een SDM wedstrijdteam dansen, meld je aan voor de AUDITIES.

Wedstrijdteams 2023:

Wedstrijddocenten 2023 (Esmee ontbreekt):


Delen:

Facebook
LinkedIn

Nieuws

FRIDAY NIGHT – WORKSHOP NIGHT

Oehlalala… voor vrijdag 15/9 hebben wij een heeeel fancy workshopaanbod voor jullie klaarstaan. Deze 3 docenten (allemaal afgestudeerd aan LMIPA) komen naar Leek! Jij kan voor 8,00 euro pér workshop óf 20 euro voor alle drie de workshops maar liefst 4 klokuren aan de bak 🔥🙌🏼 #workhard

Lees meer >

NIEUW SEIZOEN!

Vraag na de zomervakantie gerust weer een proefles aan! Nog geen account? Maak een account aan op MijnSDM en zie (na de zomervakantie) een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd. De mogelijkheden en lessen zijn pas in de week na de zomervakantie zichtbaar.

Lees meer >

ZOMERLESSEN VOLWASSENEN

We hoorden we dat er veel animo is om deze zomervakantie sportlessen te volgen. In overleg met Esmee (en Jikkie) kunnen we een speciaal zomerrooster aanbieden (de laatste les van het reguliere rooster is op maandag 17 juli). Om de week kan je gedurende de zomervakantie lessen volgen! 

Lees meer >