Nieuws

Try-out ZUMBA o.l.v. Maureen

Het voorjaar komt eraan en dat leek ons hét ideale moment voor een Zumba try-out in Marum o.l.v. Maureen! Op 4, 11, 18 en 25 april. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

SDM Wedstrijd /NNKS Leek

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari 2023 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek.

Happy 2023, Happy new site

Achter de schermen is de afgelopen tijd hard gewerkt om onze website in een nieuw jasje te steken!

Eindshow 2022

Nogmaals een hele diepe buiging voor alle vrijwilligers, docenten en crew! Samen hebben we deze eindhow mogelijk kunnen maken!  You are the best!

Kijklessen 2022

Van 9 t/m 14 mei zijn er kijklessen bij alle jeugdlessen! Tijdens deze kijklessen zijn alle (groot)ouders en andere familieleden/vrienden/kennissen van harte welkom om een les bij te wonen!

Uitslagen NNKS 2022

De uitslagen van de NNKS wedstrijd 2022 zijn bekend.

Onze Leslocaties

Een overzicht met alle adressen van onze leslocaties.

Bekijk hier onze events

Jaarlijkse audities

In één van de eerste weken na de zomervakantie worden er audities georganiseerd om de SDM (voor)selectie- en demoteams voor het nieuwe wedstrijdseizoen samen te stellen.

Lees meer >

Jaarlijkse wedstrijd

SDM organiseert jaarlijks (omstreeks februari) een grote streetdance/hiphop wedstrijd in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (dus ongeacht niveau) mee aan dit evenement!

Lees meer >

Jaarlijkse eindshow

Ter afsluiting van het dansseizoen (voor de zomervakantie) organiseert SDM ieder jaar een grote eindshow voor en door haar dansleden in het theater. 

Lees meer >