Delen:

Facebook
WhatsApp

Tarieven

Inschrijven: Inschrijven kan via je account in MijnSDM (kopje ‘gegevens‘) of via deze website. Bij inschrijving vragen wij eenmalig €10,- administratiekosten. Dit zal bij de allereerste incasso worden afgeschreven.

JEUGDTARIEVEN:

JEUGDINSTROOMGROEP(VOOR)SELECTIEDEMOTEAMINCASSO’S P/J
1 LES PER WEEK:€21,- p.m.€23,95 p.m.€26,95 p.m.10x
ELKE 2e LES:€12,60 p.m. extra10x
ONBEPERKT:€35,- p.m.10x
Rittenkaart:
5 lessen naar keuze (één seizoen geldig)
€42,50,-
Rittenkaart:
10 lessen naar keuze (één seizoen geldig)
€85,-
Losse les€8,50-

VOLWASSENEN (VANAF 18 JAAR):

VOLWASSENENPER WEEK EEN GROEPSLES NAAR KEUZEINCASSO’S P/J
Flexibel abonnement:
1 les per week naar keuze
€23,95 p.m.10x
Onbeperkt abonnement:
onbeperkt aantal lessen p.w. naar keuze volgen
€35,- p.m.10x
Rittenkaart:
5 lessen naar keuze (één seizoen geldig)
€42,50éénmalig
.
Rittenkaart:
10 lessen naar keuze (één seizoen geldig)
€85,-éénmalig

Betaling gaat via automatisch incasso. IBAN: NL61 RABO 0136.9697.47  (Sport en dansschool SDM). Er wordt geïncasseerd aan het einde van iedere maand óf in het begin van de nieuwe maand. Voorbeeld: eind september betaal je de contributie over de maand september. In de maanden juli en augustus wordt er NIET geïncasseerd. Je abonnement is per kalendermaand (mits schriftelijk!) opzegbaar.

Gezinskorting:
Vanaf het 3e gezinslid ontvang je 10% korting op het voordeligste abonnement.
Vanaf het 4e gezinslid ontvang je 20 % korting op het voordeligste abonnement.
Bij het 5e gezinslid ontvang je 100% korting op het voordeligste abonnement.

Proefles:
Iedereen heeft recht op een proefles naar keuze, vraag hier een proefles aan

Tijdelijke blokkade:
Indien je tijdens langdurige ziekte/blessure of zwangerschap niet in staat bent om te komen sporten, is het mogelijk het abonnement tijdelijk te blokkeren. Max. drie maanden. Met zwangerschap is een langere blokkade mogelijk.

Opzeggen: 
Opzeggen van het lidmaatschap dient altijd schriftelijk te gebeuren met één volledige kalendermaand opzegtermijn. Je zit bij SDM dus niet vast aan een (half)jaarabonnement. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van uitschrijving, bewaar deze dus goed. Zeg je 30 januari op? Dan is februari de laatste kalendermaand die je betaalt. Zeg je 3 februari op, dan is maart de laatste kalendermaand die je betaalt. 

Géén lessen:
Tijdens (basis)schoolvakanties en op feestdagen zijn er nooit lessen, mits anders afgesproken.

De 5 of 10-rittenkaart: 
Wil je een proefabonnement cadeau geven? Of zou je zelf graag een aantal lessen willen uitproberen zonder abonnement? Vraag de 5 of 10-rittenkaart aan via MijnSDM.

Jeugdfonds Sport & Cultuur & Stichting Leergeld:
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor dansles. Ook betalen ze eventueel de spullen zoals danskleding en dansschoenen.  Elk kind verdient het om mee te doen. Zie de website voor meer informatie en zoek contact met jouw intermediar (een intermediar is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam).

Delen:

Facebook
LinkedIn

Nieuws

Try-out ZUMBA o.l.v. Maureen

Het voorjaar komt eraan en dat leek ons hét ideale moment voor een Zumba try-out in Marum o.l.v. Maureen! Op 4, 11, 18 en 25 april. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lees meer >