Delen:

Facebook
WhatsApp

Over ons

SDM is een sport- en dansschool voor jong en oud en heeft op verschillende leslocaties ruim 700 leden onder haar hoede. Met een divers docententeam vervult SDM een belangrijke sociale functie binnen de regio. Hierbij staan de kernwaarden ‘plezier’, ‘professionaliteit’, ‘positiviteit’, ‘betrokkenheid’ en ‘gelijkwaardigheid’ hoog in het vaandel.

Voor actuele roosters, leswijzigingen, abonnement óf proeflesaanvragen werken wij met MijnSDM. Dit is ons eigen inlogsysteem waarbij je als lid (of toekomstig lid) toegang krijgt tot alle belangrijke en handige informatie die met SDM te maken heeft.

 

Naast de reguliere lessen organiseert SDM jaarlijks een aantal grote evenementen per jaar:
– de wedstrijd omstreeks februari in Leek
– de eindshow voor de zomervakantie in MartiniPlaza Groningen
– audities voor het samenstellen van de SDM wedstrijdteams na de zomervakantie

Tevens wordt SDM het hele seizoen benaderd en geboekt voor diverse optredens/workshops.

De kracht van SDM zijn de vele mogelijkheden en het grote enthousiasme van alle docenten. Een ieder is welkom bij de dans- en sportschool en kan op eigen niveau trainen.

Delen:

Facebook
LinkedIn

Nieuws

SDM EINDSHOW 2023 | KUNST

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli 2023 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

VERVOLG ZUMBA o.l.v. Maureen

Na een succesvolle eerste try-out, leek het ons nu hét ideale moment voor een 2e sessie ZUMBA-lessen Marum! Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lees meer >