Delen:

Facebook
WhatsApp

Lid worden

Wil je je inschrijven bij SDM? Wat leuk! Join the family! <3 Wist je dat je – als je een account hebt in MijnSDM – je daar heel eenvoudig een abonnement kan aanvragen via het kopje ‘gegevens’ ?

Wat vind ik in MijnSDM?
Actuele roosters, leswijzigingen, mogelijkheid tot abonnement óf proeflesaanvragen. MijnSDM is ons eigen inlogsysteem waarbij je als lid (of toekomstig lid) toegang krijgt tot alle belangrijke en handige informatie die met SDM te maken heeft. Maak account aan!

Liever via deze website? Of heb je nog géén account in MijnSDM? Vul dan onderstaande formulier in!

Nieuws

Try-out ZUMBA o.l.v. Maureen

Het voorjaar komt eraan en dat leek ons hét ideale moment voor een Zumba try-out in Marum o.l.v. Maureen! Op 4, 11, 18 en 25 april. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lees meer >