Delen:

Facebook
WhatsApp

Proefles aanvragen

Probeer gerust een les naar keuze! Geheel vrijblijvend! Maak een account aan op MijnSDM en zie een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd.

Wat vind ik in MijnSDM?
Actuele roosters, leswijzigingen, mogelijkheid tot abonnement óf proeflesaanvragen. MijnSDM is ons eigen inlogsysteem waarbij je als lid (of toekomstig lid) toegang krijgt tot alle belangrijke en handige informatie die met SDM te maken heeft.

Om gebruik te maken van een proefles, maak je een account via onderstaande knop of log je in met je bestaande account.

NB: Voor het volgen van een proefles is – globaal gezegd – de periode tussen september en (begin) december het meest geschikt én na de voorjaarsvakantie (begin maart) tot de meivakantie. Dit vanwege de voorbereidingen van onze twee dansevenementen.

Nieuws

Try-out ZUMBA o.l.v. Maureen

Het voorjaar komt eraan en dat leek ons hét ideale moment voor een Zumba try-out in Marum o.l.v. Maureen! Op 4, 11, 18 en 25 april. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lees meer >