Delen:

Facebook
WhatsApp

Proefles aanvragen

Probeer gerust een les naar keuze! Geheel vrijblijvend! Maak een account aan op MijnSDM en zie een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd.

Wat vind ik in MijnSDM?
Actuele roosters, leswijzigingen, mogelijkheid tot abonnement óf proeflesaanvragen. MijnSDM is ons eigen inlogsysteem waarbij je als lid (of toekomstig lid) toegang krijgt tot alle belangrijke en handige informatie die met SDM te maken heeft.

Om gebruik te maken van een proefles, maak je een account via onderstaande knop of log je in met je bestaande account.

NB: Voor het volgen van een proefles is – globaal gezegd – de periode tussen september en (begin) december het meest geschikt én na de voorjaarsvakantie (begin maart) tot de meivakantie. Dit vanwege de voorbereidingen van onze twee dansevenementen.

Nieuws

FRIDAY NIGHT – WORKSHOP NIGHT

Oehlalala… voor vrijdag 15/9 hebben wij een heeeel fancy workshopaanbod voor jullie klaarstaan. Deze 3 docenten (allemaal afgestudeerd aan LMIPA) komen naar Leek! Jij kan voor 8,00 euro pér workshop óf 20 euro voor alle drie de workshops maar liefst 4 klokuren aan de bak 🔥🙌🏼 #workhard

Lees meer >

NIEUW SEIZOEN!

Vraag na de zomervakantie gerust weer een proefles aan! Nog geen account? Maak een account aan op MijnSDM en zie (na de zomervakantie) een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd. De mogelijkheden en lessen zijn pas in de week na de zomervakantie zichtbaar.

Lees meer >

ZOMERLESSEN VOLWASSENEN

We hoorden we dat er veel animo is om deze zomervakantie sportlessen te volgen. In overleg met Esmee (en Jikkie) kunnen we een speciaal zomerrooster aanbieden (de laatste les van het reguliere rooster is op maandag 17 juli). Om de week kan je gedurende de zomervakantie lessen volgen! 

Lees meer >