Delen:

Facebook
WhatsApp

Proefles aanvragen

Probeer gerust een les naar keuze! Geheel vrijblijvend! Maak een account aan op MijnSDM en zie een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd.

Wat vind ik in MijnSDM?
Actuele roosters, leswijzigingen, mogelijkheid tot abonnement óf proeflesaanvragen. MijnSDM is ons eigen inlogsysteem waarbij je als lid (of toekomstig lid) toegang krijgt tot alle belangrijke en handige informatie die met SDM te maken heeft.

Om gebruik te maken van een proefles, maak je een account via onderstaande knop of log je in met je bestaande account.

NB: Voor het volgen van een proefles is – globaal gezegd – de periode tussen september en (begin) december het meest geschikt én na de voorjaarsvakantie (begin maart) tot de meivakantie. Dit vanwege de voorbereidingen van onze twee dansevenementen.

Nieuws

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >