• Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur! Houd deze pagina in de gaten want we zullen regelmatig nieuwe informatie plaatsen.  Iedereen is na de zomervakantie van harte welkom voor een gratis proefles! Meld je aan voor een proefles via: https://s-d-m.nl/gratis-proefles/ Vragen? Mail ons gerust: info@s-d-m.nl


  AFTERMOVIE OPENLUCHTSHOW
  We starten dit seizoen met een kleine terugblik naar de SDM openluchtshow van 3 juli. Wat was het toch een feestje met zijn allen en wat heerlijk om deze beelden nog even terug te kijken. Bekijk via deze link de aftermovie. De shows zijn daarnaast ook volledig gefilmd en deze zijn te vinden op het dashbord van jouw account op MijnSDM

  Foto’s  op:  https://www.oypo.nl/nl/2edb45bfd1e612a1


  Workshoprooster vanaf maandag 30-8 t/m vrijdag 03-9
  Na het succesvolle zomerworkshoprooster organiseren we nu ook nog in de week van maandag 30 augustus t/m vrijdag 3 september voor alle dansers (leden en niet-leden) gratis workshops.
  Rooster en aanmelden kan via onderstaande link:
  Workshoprooster vanaf 30-8

  De reguliere lessen op alle SDM leslocaties starten vanaf maandag 6 september, aanmelden daarvoor gaat via MIJNSDM.


  Audities vanaf dinsdag 24 augustus (uitslagen worden uiterlijk 30-8 gemaild)
  In één van de eerste weken na de zomervakantie worden er audities georganiseerd om de SDM (voor)selectie- en demoteams voor het nieuwe wedstrijdseizoen samen te stellen. Tijdens de auditie krijg je in groepsverband een choreografie aangeleerd (je hoeft dus niet in je eentje te dansen) en wordt er door de diverse docenten bekeken of je in één van de SDM wedstrijdteams past.

  We raden iedereen dan ook aan om gezellig mee te doen want het staat voorop dat de dansers een leerzame les hebben. De huidige (voor)selectie- en demodansers worden verwacht bij de tweede auditieronde van hun betreffende leeftijd. Het is niet gegarandeerd dat je volgend seizoen opnieuw in een wedstrijdteam zit. Dit is volledig afhankelijk van het niveau van alle deelnemende dansers. De audities vinden plaats in diverse leeftijdsgroepen in de Holten in Marum.  Het auditierooster vind je via de link hieronder, aanmelden is verplicht voor zowel de eerste als de tweede ronde via het google-formulier hieronder.

  OPGAVE EERSTE RONDE
  OPGAVE TWEEDE RONDE
  MEER OVER DE AUDITIES


  Groepslessen volwassenen vanaf maandag 23 augustus
  Onze groepslessen voor volwassen starten weer vanaf maandag 23 augustus.
  Wij geven groepslessen voor volwassenen in de Wilp en in Marum (in Marum op drie locaties). Dit varieert van diverse yoga en pilateslessen t/m cardio, kracht en danslessen. 

  Hierboven hét nieuwe rooster zoals we vanaf 6 september 2021 draaien vanuit het samenwerkingsverband tussen Club Fysiek en SDM.
  Lees meer: https://s-d-m.nl/volwassenen/ 
  Uitleg verschillende lessen: https://s-d-m.nl/lesvormen-volw/

  Aanmelden voor lessen
  Uitleg over het nieuwe aanmelden volgt nog (dat moeten we nu natuurlijk centraliseren op één plek). En jullie krijgen ook allemaal een pasje waarmee je straks naar binnen kan bij Club Fysiek (als je op die locatie groepslessen zou willen volgen). Op de andere leslocaties kan je zonder pasje naar binnen. Maar met ingang van 6 september kunnen jullie dus alle groepslessen volgens zoals in het rooster. Heb je een abonnement voor één keer per week, dan kan je één keer per week sporten, heb je een abonnement voor onbeperkt kan je onbeperkt komen trainen.

  Mocht je per direct al iets willen uitproberen wat op leslocatie ClubFysiek is (waar je dus met een pasje naar binnen kan) mail ons dan even, dan melden wij je even handmatig aan. Mail: info@s-d-m.nl
   

  INLOGGEN

  Reguliere rooster voor de jeugd start 6 september
  Het reguliere lesrooster voor de jeugd start vanaf maandag 6 september weer op alle locaties. In de week van 30 augustus zullen we nog een workshoprooster organiseren.

  Het reguliere lesrooster wordt in de week vanaf 25 augustus in MIJNSDM geplaatst. Heel veel zal hetzelfde blijven maar i.v.m. wijzigende studieroosters van docenten en wisselende beschikbaarheid van de locaties moeten we altijd wel iets schuiven. Tevens zullen we op diverse locaties nog wat uitbreiden, controleer daarom de dag voorafgaande aan je les nog eens goed de lestijden. Voor de reguliere lessen geldt dat vooraf aanmelden via MIJNSDM verplicht is. Je kan je in één keer voor meerdere lessen (of het hele seizoen) aanmelden, dan hoef je je alleen maar af te melden als je een keer verhinderd bent.

  INLOGGEN

  Proefles?
  Wil je een proefles volgen bij één van onze lessen? Iedereen is na de zomervakantie van van harte welkom voor een gratis proefles! Je mag je via MijnSDM aanmelden voor een les naar keuze (voor jouw leeftijd)! Nog géén account in MijnSDM? Maak er hier eentje aan: https://s-d-m.nl/gratis-proefles/Heb je al een account in MijnSDM en wil je een proefles uitproberen? Dat kan via: https://login.s-d-m.nl/klanten
  Meer informatie over onze abonnementen vind je hier. Je abonnement bij SDM is – te allen tijde- per kalendermaand opzegbaar, je zit bij SDM dus niet vast aan een (half)jaarabonnement. 

  PROEFLES


  CORONABELEID
  Het coronavirus houdt momenteel Nederland in zijn greep. Wij houden uiteraard ook als Sport- en dansschool SDM de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen en eventuele maatregelen van het RIVM, de GGD, NOC *NSF en de overheid. Meer informatie over de laatste ontwikkelingen bij SDM hierover lees je hier: https://s-d-m.nl/nieuwsupdate-coronavirus-covid-19/  En onze spelregels om ‘veilig te sporten’ lees je hier: https://s-d-m.nl/spelregels-samen-veilig-buiten-dansen/