Direct inloggen

Account aanmaken


Regel het zelf via MijnSDM

Zoals je misschien al had gemerkt, zijn we de afgelopen tijd druk bezig geweest om een makkelijker en interactiever ledensysteem te bouwen: ‘MijnSDM’. Dit systeem gaat de communicatie versoepelen voor zowel leden als voor onze docenten en administratie.

MijnSDM is een digitaal platform waar al jouw persoonlijke informatie en documenten van en voor SDM overzichtelijk verzameld zijn. Het is een online tool, waarbij je als lid (of toekomstig lid) eenvoudig toegang krijgt tot je rooster, lessen en andere belangrijke informatie die met SDM te maken hebben. Ook biedt het de mogelijkheid om je gegevens up-to-date te houden.

Zo regel je onder andere zelf:

 • Persoonlijk gegevens wijzigen (MijnSDM beheer)
 • Je abonnementsvorm inzien
 • Het aan- of afmelden voor een les (graag uiterlijk 60 minuten voor aanvang van de lestijd aan of afmelden) + een proefles aanvragen. De gekoppelde jeugdlessen staan standaard op ‘aangemeld’ dus hier hoef je je alleen voor af te melden wanneer hier sprake van is. De gekoppelde groepslessen volwassenen staan standaard op ‘afgemeld’ hier dien je je juist voor aan te melden.
 • Evt. leswijzigingen inzien
 • Bestellingen voor evenementen

login-button1

Eerste keer inloggen:

Om gebruik te kunnen maken van MijnSDM, heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze krijg je via het mailadres -dat bij ons bekend is- toegestuurd.

 1. Vervolgens ga je naar MijnSDM (https://login.s-d-m.nl)
 2. Log in met je MijnSDM gebruikersnaam en wachtwoord (staat in de mail)
 3. Klik op ‘Gegevens’ controleer deze, wijzig ze evt. en druk op ‘opslaan’
 4. Kijk bij ‘Lessen’ of je aan de juiste lessen gekoppeld bent en geef evt. door of je nog een les mist of graag een proefles voor een andere les wilt doen.
 5. Klik bij ‘Lessen’ op het kopje ‘lespagina’ en meld je daar aan of af voor bepaalde lessen/data. Jeugdlessen staan standaard op ‘aangemeld’ dus hier hoef je je alleen voor af te melden wanneer hier sprake van is. Groepslessen volwassenen staan standaard op ‘afgemeld’ hier dien je je juist voor aan te melden.
 6. Uitloggen kan door rechtbovenin het scherm op het pijltje/poppetje te klikken >uitloggen
 7. Indien je inlogt via je telefoon, kan het zijn dat bepaalde dingen minder goed worden weergegeven dan wanneer je het op een pc bekijkt.
 8. Voor meerdere gezinsleden die bij SDM lid zijn (onder hetzelfde e-mailadres); hiervoor hebben we accountswitcher gemaakt. Wanneer je bij uitloggen (rechtsboven) klikt, zie je ook de mogelijkheid om op de namen van de andere gezinsleden in te loggen.

====================================================

PROEFLES AANVRAGEN:

 • Ga naar het kopje ‘lessen‘ in het linkermenu
 • Vink aan welke les(sen) je zou willen uitproberen (de selectie die getoond wordt, is op basis van jouw geboortedatum) en druk vervolgens onderaan op de groene knop ‘bovenstaande lessen kloppen en zijn volledig
 • Nu verschijnt het linkje ‘naar lespagina‘ achter de les(sen) die je hebt aangevinkt en opgeslagen.
 • Ga ‘naar lespagina‘ om te zien welke lesdata er allemaal is (en welke lessen er evt. uitvallen in verband met vakanties of feestdagen) Je kunt je op deze pagina automatisch aan- of afmelden voor alle toekomstige lessen. Je staat automatisch aangemeld voor alle lessen, wil je slechts 1 proefles uitproberen? Klik dan op de rode knop ‘afmelden voor alle toekomstige lessen‘ en vink vervolgens handmatig aan welke datum je graag langs wilt komen voor een proefles. Dit kan door de groene knop ‘aanmelden‘ achter een specifieke datum.
 • Een handig overzicht van alle door jouw gevolgde lessen (in kalendervorm) vind je bij het kopje ‘rooster

18222656_2256508337908324_4482787175223305120_n
NB: Het bouwen van zo’n groot systeem, gaat uiteraard niet zonder slag of stoot. We zijn nog bezig de laatste foutjes uit het systeem te halen. Mocht je nou ergens tegenaan lopen wat niet juist functioneert, geef ons dan een seintje. Het online platform wordt regelmatig geoptimaliseerd, dus het kan zijn dat er in de toekomst nog een aantal verbeteringen worden doorgevoerd.  Met het nieuwe systeem kan je een heleboel zaken zelf regelen, maar…uiteraard zijn we ook nog steeds telefonisch, persoonlijk of per e-mail te bereiken.

contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Grytsje de Jong – 06 43972620 – algemeen.sdm@gmail.com
Sport- en dansschool SDM

Postadres: Hoornweg 46, 9363 EH Marum
tel. (06) 40 75 92 51 (SDM algemeen)
Marieke de Jong 06 23604423 en Grytsje de Jong 06-43972620
E: info@s-d-m.nl I: www.s-d-m.nl