Direct inloggen

Account aanmaken


Regel het zelf via MijnSDM

MijnSDM is een digitaal platform waar al jouw persoonlijke informatie en documenten van en voor SDM overzichtelijk verzameld zijn. Het is een online tool, waarbij je als lid (of toekomstig lid) eenvoudig toegang krijgt tot je rooster, lessen en andere belangrijke informatie die met SDM te maken hebben. Ook biedt het de mogelijkheid om je gegevens up-to-date te houden. Kortom, dit systeem versoepelt de communicatie tussen leden, docenten en administratie.

Zo regel je onder andere zelf

 • Persoonlijk gegevens wijzigen (MijnSDM beheer)
 • Je abonnementsvorm inzien en wijzigen (opzeggen kan alleen schriftelijk!)
 • Het aan- of afmelden voor een les (max. 1 uur voor aanvang van de les) + evt. een proefles aanvragen
 • Evt. leswijzigingen inzien
 • Bestellingen voor evenementen
 • Je ziet altijd óf er bepaalde op- en aanmerkingen zijn bij een specifieke datum. Mocht een les niet doorgaan, dan zie je deze datum er ook niet tussen staan (m.u.v. overmachtsituaties). Tevens zie je ook altijd ‘het nieuwste lesaanbod’ erbij staan waar je je evt. voor kunt aanmelden.

Stappen

 1. Klik op ‘Gegevens‘ controleer deze, wijzig ze evt. en druk op ‘Opslaan
 2. Kijk bij ‘Lessen‘ of je aan de juiste lessen gekoppeld bent en geef evt. door of je nog een les mist of graag een proefles voor een andere les wilt doen.
 3. Klik bij ‘Lessen’ en meld je daar aan of af voor bepaalde lessen/data. Je kan je in 1x voor een heel seizoen aan of afmelden voor een bepaalde les.
 4. Wil je een proefles uitproberen? Kijk bij ‘Lessen’ en vink ‘Proefles aanvragen’ aan voor de les die je graag wilt volgen.
 5. Voor meerdere gezinsleden die bij SDM lid zijn (onder hetzelfde e-mailadres); hebben we een ‘accountswitcher‘ gemaakt. Wanneer je bij uitloggen (rechtsboven) klikt, zie je ook de mogelijkheid om op de namen van de andere gezinsleden in te loggen.
 6. Uitloggen kan door rechtsboven in het scherm op het pijltje/poppetje te klikken >Uitloggen

NB: Het bouwen van zo’n groot systeem, gaat uiteraard niet zonder slag of stoot. Mocht je nou ergens tegenaan lopen wat niet juist functioneert, geef ons dan een seintje. Het online platform wordt regelmatig geoptimaliseerd, dus er blijven verbeteringen doorgevoerd worden. Met dit systeem kan je een heleboel zaken zelf regelen, maar…uiteraard zijn we ook nog steeds telefonisch, persoonlijk of per e-mail te bereiken. Mail ons gerust: info@s-d-m.nl

login-button1

contact

18222656_2256508337908324_4482787175223305120_n

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Grytsje de Jong – 06 43972620 – algemeen.sdm@gmail.com
Sport- en dansschool SDM

Postadres: Hoornweg 46, 9363 EH Marum
tel. (06) 40 75 92 51 (SDM algemeen)
Marieke de Jong en Grytsje de Jong
E: info@s-d-m.nl I: www.s-d-m.nl