Delen:

Facebook
LinkedIn

NIEUW SEIZOEN!

START SEIZOEN 2023-2024
Tussen ma 4 en vrij 8 sept. worden er workshops georganiseerd op onze hoofdlocatie in Marum (en op vrijdag in Leek). Alle leerlingen (en niet leden) van alle locaties zijn welkom om hier kosteloos aan mee te doen. Een mooie voorbereiding op de eventuele audities en het nieuwe seizoen.
Workshops: SDM Workshoprooster 2023
Opgave voor de workshops (opgave verplicht): https://forms.gle/W28qwFnyUNXGmU7E9

Tussen ma 11 en vrij 15 sept. worden er audities georganiseerd om de SDM (voor)selectie- en demoteams voor het nieuwe wedstrijdseizoen samen te stellen. De indeling van welke docent welk wedstrijdteam zal trainen, zal zoveel mogelijk hetzelfde zijn als dit seizoen. Meer over de audities: https://s-d-m.nl/audities/
Audities: SDM Auditierooster 2023
Opgave voor de audities (opgave verplicht): https://forms.gle/CqV9CNUqu2U5cjpz5

LESROOSTER 2023-2024
Het reguliere lesrooster voor zowel de jeugd als volwassenen (dans) start vanaf maandag 18 sept. weer op alle locaties. Het lesrooster wordt in de eerste week na de zomervakantie in MIJNSDM geplaatst. Heel veel zal hetzelfde blijven maar i.v.m. wijzigende studieroosters van docenten en wisselende beschikbaarheid van de locaties moeten we altijd wel iets schuiven. Er zijn zo’n 90 lessen per week. Kijk t.z.t. voor alle opties voor jouw leeftijd in MIJNSDM. Ga naar: https://login.s-d-m.nl/klanten/login

Globaal zijn er voor dans mogelijkheden om in te stromen in:

 • Bakkeveen – vrijdag
 • Buitenpost – woensdag, donderdag, vrijdag
 • de Wilp – woensdag
 • Grijpskerk – donderdag
 • Leek – maandag, woensdag, donderdag, vrijdag
 • Marum – maandag, woensdag, donderdag
 • Surhuisterveen – vrijdag
 • Zevenhuizen – vrijdag

PLANNING 

 • zo 23 juli = Start zomervakantie
 • ma 4 sept = Start workshopweek
 • ma 11 sept = Start auditieweek
 • ma 18 sept = Start reguliere lesrooster
 • vrij 9 feb 2024 = SDM wedstrijd in Leek
 • za 10 feb 2024= NNKS wedstrijd in Leek
 • zo 7 juli 2024  = Generale repetitie voor eindshow in MartiniPlaza
 • vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 = Eindshows 2024 MartiniPlaza

GRATIS PROEFLES
Iedereen is in het nieuwe seizoen van harte welkom voor een gratis proefles. Maak hiervoor een account aan in MijnSDM en meld je t.z.t. online aan voor een proefles. Account aanmaken via: https://s-d-m.nl/gratis-proefles/ De mogelijkheden en lessen zijn pas in de week na de zomervakantie zichtbaar.

FILM EN FOTO’S EINDSHOW 2023

SDM Eindshow 2023 | KUNST @ MartiniPlaza = een feit!

Zo, zo, zó trots op alle dansers die stonden te shinen en op iedereen die keihard gewerkt heeft om dit mogelijk te maken. Alle dansers, crew, begeleiding en in het speciaal onze docenten.. BEDANKT!
Alle foto’s van de vrijdag (show 1) kan je terugvinden via superpictures.nl
Alle foto’s van de zaterdag (show 2 en show 3) kan je terugvinden via kiekons.nl.

Bekijk hier de aftermovie: https://youtu.be/YrgXfDu2q8A

De film van de show (indien je deze gekocht hebt) staat in MijnSDM voor je klaar. Wil je alsnog de film bestellen? Dat kan via MijnSDM! Jouw specifieke downloadlink verschijnt dan direct nadat je afgerekend hebt in MijnSDM Kopen: https://login.s-d-m.nl/leden/eindshow/videovoucher

GEVONDEN VOORWERPEN EINDSHOW 2023
Alle gevonden voorwerpen liggen vanaf maandag 24 juli in de Sporthal de Holten in Marum, in de AED-ruimte (dus niet in ons kantoor). Als je binnenkomt via de centrale ingang dan direct rechts. Je kan zelf een afspraak maken met de beheerders van de sporthal over het afhalen.

Adres:
Hoornweg 46, 9363 EH Marum
Telefoon: 0594 642 709
holten@optisport.nl

Alles wat niet wordt afgehaald, gaat na de zomer naar een goed doel!

Meer berichten

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >