Delen:

Facebook
LinkedIn

Dreumesdans in de Wilp

Vanaf maart 2024

Woensdag 6 maart start Sport- en dansschool SDM (bij voldoende opgave) weer met een nieuwe serie dreumesdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in de Wilp. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 t/m 3 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger). Vanaf 4 jaar kunnen kinderen instromen bij onze reguliere kidsdance-groepen, zie hiervoor het rooster in MijnSDM.

Lesdata en tijd dreumesdans
Woensdag 6, 13, 20, 27 maart en 3 april
15.55 – 16.25 uur in de gymzaal in de Wilp

Betaling:
De kosten zijn 40 euro voor 5 lessen. We verzoeken iedereen om een account aan te maken via MijnSDM (op naam van de dreumes, dus ook: geboortedatum van je dreumes invullen) en daar kan je je aanmelden voor de dreumeslessen en ook direct de betaling voltooien. Zo weten de docenten ook wie ze kunnen verwachten en kunnen ze via daar ook de presentiecheck doen: https://login.s-d-m.nl/registratie?

Wil je dit niet of lukt het niet? Dan graag voor vrijdag 1 maart €40 overmaken op IBAN: NL61 RABO 0136.9697.47  (Sport en dansschool SDM). Graag onder vermelding van: ‘dreumescursus + naam dreumes’. Betaal gemakkelijk via deze link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=0wV-8990Qz-2W6Np7f59lQ

Wil je liever de eerste keer (woensdag 6 maart) alleen proberen? Dan betaal je voor één keer 10 euro. Dat kan gemakkelijk via deze link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=bp4mvni2RgCh7VHatLxaZQ Besluit je daarna om door te gaan, dan betaal je daarna alleen nog 35 euro.

Adres: Sporthal de Wilp/Dorpshuis Op de Welle
Schoolstraat 17
9367 PX De Wilp

Kleding:
Het is gebruikelijk dat één van de (groot)ouders / verzorgers meedoet tijdens de 30 minuten durende les, dus zorg dat je makkelijke kleding aan hebt (geen stilettohakken o.i.d.). Geen zorgen, de bewegingen zijn ook voor jou prima te volgen  Kinderen kunnen het beste op schoenen, blote voeten of antislip- sokken mee doen (de zaal is voor kinderen te glad voor gewone sokken). En voor de rest kleding waar ze zich prettig in voelen/makkelijk in kunnen bewegen. 

Meer info of opgave?
info@s-d-m.nl
www.s-d-m.nl

Meer berichten

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >