Delen:

Facebook
LinkedIn

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Na meerdere succesvolle sessies van ZUMBA-lessen Marum, organiseren we weer een nieuwe reeks! Voor zowel leden als niet-leden.

Wanneer
Dinsdagavond 20.00-21.00 uur

14 nov
21 nov
28 nov
5 dec
12 dec
19 dec

* minimaal 8 personen

Waar
Sporthal de Holten
Hoornweg 46 Marum

Wat is Zumba?
Bij Zumba worden bewegingen op muziek gedaan, te vergelijken met aerobics. De naam komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het staat voor ‘snel bewegen en lol hebben’. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder dat je de danspasjes moet onthouden: je doet de docent gewoon na! Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel. De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Wie geeft de lessen?
Maureen verzorgt de lessen.

Mijn naam is Maureen ik ben 22 jaar oud en ik woon in Leek. Ik zit momenteel in een tussenjaar en heb twee baantjes in de horeca. Ik werk als bedieningsmedewerker bij zowel de Dorpskamer als de Postwagen. Daarnaast probeer ik zo vaak als ik kan te sporten in de sportschool en zit ik bij SDM in een wedstrijdteam. Ik heb dansen altijd al leuk gevonden en krijg er veel energie van. Ik hoop jullie snel te zien in de lessen!

Opgave, kosten en meer info:
Deelnemers kunnen zich opgeven via de mail info@s-d-m.nl of via MijnSDM. De kosten voor deze 6 lessen zijn eenmalig €50,- en dien je van tevoren over te maken via MijnSDM. Je kan je ook via MIJNSDM voor losse lessen aanmelden (10 euro per keer).

Maureen kijkt ernaar uit om met jullie te gaan dansen. Voel je vooral vrij, want bij deze les gaat het niet om prestatie en hoeft het zeker niet perfect!

Meer berichten

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >