Delen:

Facebook
LinkedIn

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

 

SDM organiseert jaarlijks (omstreeks februari) een grote streetdance/hiphop wedstrijd in Sportcentrum Leek (de Schelp 35, 9351 NV Leek). Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (dus ongeacht niveau) mee aan dit evenement!

Alle groepen zijn verdeeld over twee dagen:
vrijdag 9 februari 2024 (de SDM wedstrijd) en zaterdag 10 februari 2024 (NNKS Leek)

NBZowel de vrijdag als de zaterdag vervallen dus alle reguliere danslessen, want alle docenten zijn deze dagen aanwezig in het sportcentrum.

 • Vrijdag 9 feb. 2024
  Programma volgt nog
  Zaal en kleedruimtes open voor dansers en publiek: ca 16:30 uur
  Start programma: ca 17:00 uur
  Einde programma: ca 22:00 uur
  Entree publiek: 6,50 euro contant p.p. (kids t/m 3 jaar gratis)
  Foto’s: website volgt nog
 • Zaterdag 10 feb. 2024
  Programma volgt nog*
  Zaal open voor dansers en publiek: ca 08:30 uur
  Start programma: ca 09:00 uur
  Einde programma: ca. 22.00 uur 
  Entree publiek: 6,50 euro contant p.p. (kids t/m 3 jaar gratis)
  Foto’s: website volgt nog

   

  * Ten aanzien van het zaterdagprogramma:
  – Je bent 30 min. voor start van je categorie aanwezig;

Toegang SDM- deelnemers is gratis

 • Alle dansers van SDM – die op vrijdag meedoen -krijgen via de eigen docent een polsbandje. Géén polsbandje gekregen? Vraag je docent op tijd! Via de groepsapp of mail: docent.sdm@gmail.com 
 • Alle dansers van SDM – die op zaterdag meedoen (en op vrijdag een optreden verzorgen) – krijgen via de mail een e-ticket die ze zowel uitgeprint als op mobiel getoond kan worden. Geen ticket gekregen? Vraag je docent op tijd! Via de groepsapp of mail: docent.sdm@gmail.com 


Locatie wedstrijd:
Sportcentrum Leek
De Schelp 35
9351 NV Leek

De SDM wedstrijd is ooit ontstaan vanuit de gedachte dat al onze dansgroepen twee keer per jaar een leuk en volwaardig podiummoment hebben (jaarlijkse eindshow en wedstrijd). Een concreet moment om met je groep naar toe te werken.

Vrijdag (namiddag/avond) 9 feb 2024:

Al onze instroomgroepen onder de 13 jaar + optredens van al onze lyrical/modern, dancehall, commercial, hiphopfusion, femme, dans en theater, kidsdance-groepen, diverse demoteams, streetdance en lyrical/modern volw. + G-dansgroep.

Zaterdag (hele dag) 10 feb 2024:

Al onze instroomgroepen van 13 jaar en ouder + de SDM wedstrijdteams én natuurlijk alle externe teams van andere dansscholen uit heel Nederland

Waarom de verdeling?

Meer persoonlijke aandacht, rust en ruimte creëren!

Waarom mogen de 13 jaar e.o. streetdance/hiphop instroomgroepen wel mee doen aan de wedstrijd op de zaterdag?

Zij hebben een stuk minder begeleiding nodig en kunnen beter omgaan met de competitieve sfeer die er op zaterdag (meer) heerst.

Wat is het verschil?

Behalve het gegeven dat de instroomgroepen onder de 13 jaar op een andere dag een wedstrijd hebben en geen externe tegenstanders hebben, verandert er niets aan de opzet van de wedstrijd! We kunnen op deze manier meer aandacht geven aan onze jongere instroomgroepen en voor hen is het wat minder massaal en een stuk gemoedelijker met tussendoor diverse dansoptredens en een SDM disco!

NB: Zowel de vrijdag  als  de zaterdag vervallen dus alle reguliere lessen, want alle docenten zijn deze dagen aanwezig in het sportcentrum.

FAQ- SDM wedstrijd

Wat is de entree voor publiek Het publiek betaalt per persoon op de vrijdag of zaterdag 6,50 euro contant aan de kassa (kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen) Kom je twee dagen, zorg dan dat je het bandje van de vrijdag omhoudt! Op de zaterdag werken we met een blacklight-stempel voor dansers (is alleen onder UV-licht te zien). Controlepunten zitten bij de deuren (zowel backstage als bij de ingang in het sportcafé).
Moet je ook betalen als je maar ‘heel even’ komt kijken of alleen je kind komt brengen?
Als je je kind alleen komt brengen, dan kun je hem/haar in de entree van het event brengen. De docenten óf onze wegwijzers zullen vanaf daar de kinderen ophalen en naar de juiste kleedruimte brengen. Wil je zelf mee backstage en/of het optreden bekijken, dan zal je 6,50 euro moeten betalen, want zodra je de centrale hal doorloopt, betreed je het evenemententerrein. Vanaf daar kunnen wij niet controleren of iemand bezoeker is óf niet en hoe lang iemand wel of niet binnen blijft. Er is niet een prijs per uur. Er is geen in- en uitkloksysteem.
Moeten de SDM dansers betalen? Nee, alle SDM-dansers (deelnemers) krijgen gratis toegang voor zowel vrijdag als zaterdag d.m.v. een polsbandje of digitaal ticket die tijdens de lessen (of mail) eenmalig wordt verstrekt. Goed bewaren dus en het bandje omhouden als je twee dagen wilt komen! De dansers van de vrijdag krijgen in de les een polsbandje uitgereikt die ze op de vrijdag en zaterdag om hebben (en laten zien bij de dansersingang). De dansers van de zaterdag krijgen per mail een digitaal ticket die ze kunnen uitprinten (of op mobiel kunnen) tonen bij de ticketscanners.
Wat wordt mijn wedstrijdoutfit? Deze informatie krijg je t.z.t. via je eigen docent. Hetzelfde geldt voor een tijdschema etc. Mail: docent.sdm@gmail.com of vraag het in de groepsapp.
Karakter wedstrijd vrijdag: persoonlijke aandacht, onderlinge wedstrijd, gemoedelijk, feestelijke sfeer, plezier staat voorop
Karakter wedstrijd zaterdag: diverse leeftijden en niveaus, meer competitieve sfeer, externe dansscholen, voorronde NNKS, wedstrijdelement staat voorop

Meer berichten

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >

FRIDAY NIGHT – WORKSHOP NIGHT

Jaaa! Voor vrijdag 27/10 (in de herfstvakantie) hebben wij een weer 2 workshops voor jullie klaarstaan. Deze 2 docenten (beide afgestudeerd aan LMIPA) komen naar Leek!  Jij kan voor 10,00 euro pér workshop óf 17,50 euro aan alle twee workshops meedoen  #workhard

Lees meer >

NIEUW SEIZOEN!

Vraag na de zomervakantie gerust weer een proefles aan! Nog geen account? Maak een account aan op MijnSDM en zie (na de zomervakantie) een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd. De mogelijkheden en lessen zijn pas in de week na de zomervakantie zichtbaar.

Lees meer >