Delen:

Facebook
LinkedIn

SDM EINDSHOW 2023 | KUNST

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli 2023 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Lees in de planning onder in dit bericht ook de data en tijden voor de doorloop en generale repetitie.

Alle  dansers van alle SDM locaties doen hieraan mee! Er worden drie voorstellingen opgevoerd voor in totaal zo’n 2.500 bezoekers. Alle dansen worden uiteraard ondersteund door professioneel licht, geluid en decor.

Wat kan je verwachten?
Een grote theatershow waarbij dans centraal staat. In deze show bieden onze amateursdansers (recreatieve dansers tot de (meer) ervaren dansers) een diversiteit aan thema’s, choreografieën en dansstijlen: van 3 jarigen tot volwassenen, van streetdance tot musical, van moderne dans tot hiphopboys en van recreatieteams tot demoteams. Wij willen deze dag(en) alle dansers (van jong tot oud en van onervaren tot ervaren) laten schitteren. Het publiek kijkt naar een professionele voorstelling waarbij onze dansers de artiesten zijn.

VERDELING EINDSHOWS 2023

Locatie: MartiniPlaza Groningen – Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Show 1: vrijdagavond 14 juli 2023 
Alle instroomgroepen van Buitenpost en Surhuisterveen ( + G-dans Leek)
19.30 uur – ca. 22.15 uur (incl. pauze).

Show 2: zaterdagmiddag 15 juli 2023 
Alle instroomgroepen van de Wilp, Bakkeveen en Leek
14.30 uur – 17.15 uur (incl.  pauze).

Show 3: zaterdagavond 15 juli 2023 
Alle instroomgroepen van Marum, Grijpskerk en Zevenhuizen
19.30 uur – ca. 22.15 uur (incl. pauze).

O.a. de wedstrijdteams, selectie modern, dancehall, femme en commercial dansen in alle shows

  • zaterdag 17 juni 2023: Doorloop eindshows in de Holten Marum: alle leerlingen (tijdschema doorloop);
  • zondag 9 juli 2023: Generale repetitie (spacen) voor eindshow in MartiniPlaza Groningen: alle leerlingen (tijdschema volgt half juni);

Meer berichten

VERVOLG ZUMBA o.l.v. Maureen

Na een succesvolle eerste try-out, leek het ons nu hét ideale moment voor een 2e sessie ZUMBA-lessen Marum! Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lees meer >