Delen:

Facebook
LinkedIn

KAARTVERKOOP EINDSHOW 2023

Tickets
– €15 p.p. vrije verkoop (vanaf ma 19 juni) via deze link: 
https://login.s-d-m.nl/pages/sdm/vrijeverkoop
Kindertarief: Kinderen tot en met 5 jaar betalen 5 euro

Let op: Dansers hebben géén ticket nodig voor de show waaraan ze zelf meedoen.

Ticketinfo
Een toegangsbewijs voor de eindshow ” in MartiniPlaza te Groningen kost in de Early Bird voorverkoop €12,50- p.p. en in de vrije verkoop €15-p.p. De tickets zijn alleen online te koop en worden gescand bij de ingang. Kopiëren is zinloos, een ticket kan maar 1 keer gescand worden.

Waarom moet ik betalen?
SDM huurt voor meerdere dagen verschillende ruimtes af in het grote MartiniPlaza theater (waaronder de grote theaterzaal en het extern inhuren van licht/geluid/decor), dit brengt- zoals je misschien al kunt bedenken – enorme bedragen met zich mee. Om een deel van deze kosten te dekken, wordt er een bijdrage aan het publiek gevraagd dmv een kaartverkoop, dit om de organisatie van de eindshow mogelijk te maken. Dansers hoeven zelf geen kaartje voor de show waarin ze meedansen. En het meedoen aan de eindshow is niet verplicht uiteraard. Groepsbegeleiders kunnen een gratis kaartje krijgen, contact ons hierover voor meer informatie: info@s-d-m.nl.

Let op

  • Je ontvangt de tickets zo spoedig mogelijk nadat je ze hebt afgerekend, in je mail als bijlage (pdf-bestand). Je kan hem ook op je mobiel laten zien, maar zet dan alvast de helderheid van je telefoon op 100%.  De streepjescode wordt gescand aan de deur van het MartiniPlaza Theater in Groningen. 
  • Ben je de mail kwijt? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, want op de dagen van de generale en eindshows zijn wij slecht bereikbaar. Wij kunnen in ons systeem (bij nood) ter plekke nakijken óf en hoeveel kaarten er zijn gekocht op welk e-mailadres. In noodgevallen kan je bellen met onze systeembeheerder Cor: 06 52895258
  • Jouw gekochte kaartjes in de voorverkoop zijn vanaf nu ook te downloaden op jouw account in ‘MijnSDM’: https://login.s-d-m.nl Er kan even 10 minuutjes tijd tussen zitten voordat ze zichtbaar zijn (MijnSDM > eindshow > tickets). Ben je je mail kwijtgeraakt, dan heb je deze optie dus nog achter de hand. Dit geldt alleen voor tickets die gekocht zijn in de voorverkoop, de vrije verkoop gaat via onze website.
  • Dansers hebben geen tickets nodig, want die zitten niet in de zaal, maar zijn backstage.
  • Op last van de brandweer mogen er geen twee personen op één stoel zitten. Voor iedere stoel moet betaald worden, zodat we precies weten hoeveel mensen we binnen hebben. Wel is er voor kinderen een speciaal tarief, kinderen tot en met 5 jaar betalen 5 euro voor een kaartje. In de foyer zijn zitverhogers te verkrijgen. 
  • We kunnen helaas geen kaarten terugnemen of inwisselen (probeer je kaarten onderling te wisselen/verkopen).
  • Op de dag zelf kan je – mits nog beschikbaar – ook nog kaarten kopen aan de kassa. 

Op de dag van de generale en tijdens de voorstellingen zijn wij slecht/niet bereikbaar.
In noodgevallen kan je bellen met onze systeembeheerder Cor: 06 52895258

Contactgegevens:
E-mail: info@s-d-m.nl
Telefoon: SDM Algemeen 06-40759251

Meer berichten

FRIDAY NIGHT – WORKSHOP NIGHT

Oehlalala… voor vrijdag 15/9 hebben wij een heeeel fancy workshopaanbod voor jullie klaarstaan. Deze 3 docenten (allemaal afgestudeerd aan LMIPA) komen naar Leek! Jij kan voor 8,00 euro pér workshop óf 20 euro voor alle drie de workshops maar liefst 4 klokuren aan de bak 🔥🙌🏼 #workhard

Lees meer >

NIEUW SEIZOEN!

Vraag na de zomervakantie gerust weer een proefles aan! Nog geen account? Maak een account aan op MijnSDM en zie (na de zomervakantie) een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd. De mogelijkheden en lessen zijn pas in de week na de zomervakantie zichtbaar.

Lees meer >

ZOMERLESSEN VOLWASSENEN

We hoorden we dat er veel animo is om deze zomervakantie sportlessen te volgen. In overleg met Esmee (en Jikkie) kunnen we een speciaal zomerrooster aanbieden (de laatste les van het reguliere rooster is op maandag 17 juli). Om de week kan je gedurende de zomervakantie lessen volgen! 

Lees meer >