Hoe werkt een les bij SDM?

Onze reguliere instroomgroepen zijn voor iedereen toegankelijk (ongeacht niveau/ervaring) en een groep bestaat meestal uit 10-20 leerlingen (varieert per lesgroep). Iedereen is van harte welkom voor een proefles!

  • De reguliere lessen duren 45 minuten. 
  • Leerlingen dragen sportkleding (sportschoenen). Dit kan dezelfde kleding zijn als met schoolgym. Het is vooral belangrijk dat de leerling zich er prettig in voelt.
  • Tip: flesje water mee
  • Ouders mogen alleen de laatste 3 – 5 minuten kijken bij de lessen óf tijdens de speciale kijklessen een hele les.
  • De leerlingen treden minimaal twee keer per jaar op met datgene wat ze geleerd hebben (tijdens de SDM wedstrijd in Leek én tijdens de jaarlijkse eindshow in MartiniPlaza Groningen). Hét ideale moment om met de hele familie te komen kijken! Uiteraard is deelname aan deze evenementen niet verplicht, laat het dan wél even (op tijd) je docent weten.
  • Wil je nóg meer uitdaging? Probeer dan gerust een les uit in een andere stijl óf doe mee aan de jaarlijkse audities om kans te maken op een plekje in één van de SDM wedstrijdteams.

Om gebruik te maken van een proefles, maak je een account via MijnSDM of log je in met je bestaande account.

Nieuws

FRIDAY NIGHT – WORKSHOP NIGHT

Oehlalala… voor vrijdag 15/9 hebben wij een heeeel fancy workshopaanbod voor jullie klaarstaan. Deze 3 docenten (allemaal afgestudeerd aan LMIPA) komen naar Leek! Jij kan voor 8,00 euro pér workshop óf 20 euro voor alle drie de workshops maar liefst 4 klokuren aan de bak 🔥🙌🏼 #workhard

Lees meer >

NIEUW SEIZOEN!

Vraag na de zomervakantie gerust weer een proefles aan! Nog geen account? Maak een account aan op MijnSDM en zie (na de zomervakantie) een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd. De mogelijkheden en lessen zijn pas in de week na de zomervakantie zichtbaar.

Lees meer >

ZOMERLESSEN VOLWASSENEN

We hoorden we dat er veel animo is om deze zomervakantie sportlessen te volgen. In overleg met Esmee (en Jikkie) kunnen we een speciaal zomerrooster aanbieden (de laatste les van het reguliere rooster is op maandag 17 juli). Om de week kan je gedurende de zomervakantie lessen volgen! 

Lees meer >