Hoe werkt een les bij SDM?

Onze reguliere instroomgroepen zijn voor iedereen toegankelijk (ongeacht niveau/ervaring) en een groep bestaat meestal uit 10-20 leerlingen (varieert per lesgroep). Iedereen is van harte welkom voor een proefles!

  • De reguliere lessen duren 45 minuten. 
  • Leerlingen dragen sportkleding (sportschoenen). Dit kan dezelfde kleding zijn als met schoolgym. Het is vooral belangrijk dat de leerling zich er prettig in voelt.
  • Tip: flesje water mee
  • Ouders mogen alleen de laatste 3 – 5 minuten kijken bij de lessen óf tijdens de speciale kijklessen een hele les.
  • De leerlingen treden minimaal twee keer per jaar op met datgene wat ze geleerd hebben (tijdens de SDM wedstrijd in Leek én tijdens de jaarlijkse eindshow in MartiniPlaza Groningen). Hét ideale moment om met de hele familie te komen kijken! Uiteraard is deelname aan deze evenementen niet verplicht, laat het dan wél even (op tijd) je docent weten.
  • Wil je nóg meer uitdaging? Probeer dan gerust een les uit in een andere stijl óf doe mee aan de jaarlijkse audities om kans te maken op een plekje in één van de SDM wedstrijdteams.

Om gebruik te maken van een proefles, maak je een account via MijnSDM of log je in met je bestaande account.

Nieuws

Try-out ZUMBA o.l.v. Maureen

Het voorjaar komt eraan en dat leek ons hét ideale moment voor een Zumba try-out in Marum o.l.v. Maureen! Op 4, 11, 18 en 25 april. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lees meer >