Normaliter zijn er in de zomervakantie nooit (groeps)lessen vanuit SDM. Er wordt dan ook geen contributie ge├»ncasseerd over de maanden juli en augustus. Maar….we willen nu een speciaal zomerrooster aanbieden. Dat betekent dat je (16 jaar en ouder) gebruik mag maken van alle groepslessen gedurende de maanden juli en augustus voor een gereduceerd tarief. We incasseren eind augustus eenmalig 23,95 euro.

Wil je hier gebruik van maken? Stuur ons dan even een mailtje! Dit kan naar: algemeen.sdm@gmail.com
Let op: Er zijn geen danslessen in de zomervakantie.

Het zomerrooster is van 18 juli t/m 28 augustus 2022 en hierbij stellen wij wel een minimale deelname in.

Wat houdt dat precies in?
Minimaal 4 deelnemers per les, bij 3 of minder wordt de les geannuleerd. De annulering van onze avondlessen vindt plaats voor/of om 16:00 uur en bij onze ochtendlessen zal dit om 20:00 uur de avond ervoor zijn. De ingeschreven deelnemers ontvangen bericht per mail, graag vragen wij jullie dan ook je voor de groepslessen weer tijdig af en aan te melden.
Staat er een les niet op het rooster, dan is er geen les. Dit kan ontstaan doordat er te weinig deelnemers zijn of omdat er een instructeur op vakantie is.

Rooster: https://s-d-m.nl/volwassenen/

Het aanmelden voor de lessen voor volwassenen (en aanvragen van een proefles hiervoor) kan via je account in ViruaGym. Heb je nog geen account en wil je een proefles? Mail dan: info@clubfysiekmarum.nl