Delen:

Facebook
LinkedIn

ZOMERLESSEN VOLWASSENEN

Normaliter zijn er gedurende de schoolvakanties geen lessen bij SDM.

Daarop is ook de contributie op jaarbasis afgestemd.
Het laatste incasso van dit seizoen gaat over de maand juni (wij incasseren achteraf en die wordt begin juli afgeschreven) en het eerste incasso voor volgend seizoen zal dan pas weer eind september gaan. Er wordt geen contributie geïnd over de maanden juli en augustus.

Zomerlessen 2023
Via Esmee hoorden we dat er veel animo is om deze zomervakantie zo nu en dan wél les te volgen. Super leuk!
In overleg met Esmee (en Jikkie) kunnen we dan ook onderstaand zomerrooster aanbieden (de laatste les van het reguliere rooster is op maandag 17 juli). Om de week kan je gedurende de zomervakantie lessen volgen! 

maandag 31 juli: zomerrooster beide lessen door Jikkie
maandag 14 augustus: zomerrooster beide lessen door Esmee
maandag 28 augustus: zomerrooster beide lessen door Jikkie

We proberen in eerste instantie twee lessen op de reguliere tijden aan te bieden, zijn daarvoor te weinig deelnemers, kunnen we eventueel samenvoegen.

Tijden zoals reguliere rooster:
– 19.15 uur: cardio en core
– 20.15 uur: pilates

Vanaf maandag 4 september start dan het reguliere rooster weer.

Aanmelden zomerrooster

Aanmelden kan t.z.t. via MijnSDM (daar kan je per les dan aangeven of je mee wil doen).
De docenten kunnen dan op de dag zelf voor 12.00 uur kijken of er genoeg animo is (we gaan werken met minimaal 4 personen per les).
De kosten zijn 6.50 per losse les. Dit kan dan ook rechtstreeks in MijnSDM afgerekend worden (dan hebben de docenten daar ook geen drukte van in de lessen).

Iedereen alvast heel veel sportplezier gewenst en (of) een fijne zomervakantie!

Meer berichten

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >