Delen:

Facebook
LinkedIn

ZOMERLESSEN VOLWASSENEN

Normaliter zijn er gedurende de schoolvakanties geen lessen bij SDM.

Daarop is ook de contributie op jaarbasis afgestemd.
Het laatste incasso van dit seizoen gaat over de maand juni (wij incasseren achteraf en die wordt begin juli afgeschreven) en het eerste incasso voor volgend seizoen zal dan pas weer eind september gaan. Er wordt geen contributie geïnd over de maanden juli en augustus.

Zomerlessen 2023
Via Esmee hoorden we dat er veel animo is om deze zomervakantie zo nu en dan wél les te volgen. Super leuk!
In overleg met Esmee (en Jikkie) kunnen we dan ook onderstaand zomerrooster aanbieden (de laatste les van het reguliere rooster is op maandag 17 juli). Om de week kan je gedurende de zomervakantie lessen volgen! 

maandag 31 juli: zomerrooster beide lessen door Jikkie
maandag 14 augustus: zomerrooster beide lessen door Esmee
maandag 28 augustus: zomerrooster beide lessen door Jikkie

We proberen in eerste instantie twee lessen op de reguliere tijden aan te bieden, zijn daarvoor te weinig deelnemers, kunnen we eventueel samenvoegen.

Tijden zoals reguliere rooster:
– 19.15 uur: cardio en core
– 20.15 uur: pilates

Vanaf maandag 4 september start dan het reguliere rooster weer.

Aanmelden zomerrooster

Aanmelden kan t.z.t. via MijnSDM (daar kan je per les dan aangeven of je mee wil doen).
De docenten kunnen dan op de dag zelf voor 12.00 uur kijken of er genoeg animo is (we gaan werken met minimaal 4 personen per les).
De kosten zijn 6.50 per losse les. Dit kan dan ook rechtstreeks in MijnSDM afgerekend worden (dan hebben de docenten daar ook geen drukte van in de lessen).

Iedereen alvast heel veel sportplezier gewenst en (of) een fijne zomervakantie!

Meer berichten

FRIDAY NIGHT – WORKSHOP NIGHT

Oehlalala… voor vrijdag 15/9 hebben wij een heeeel fancy workshopaanbod voor jullie klaarstaan. Deze 3 docenten (allemaal afgestudeerd aan LMIPA) komen naar Leek! Jij kan voor 8,00 euro pér workshop óf 20 euro voor alle drie de workshops maar liefst 4 klokuren aan de bak 🔥🙌🏼 #workhard

Lees meer >

NIEUW SEIZOEN!

Vraag na de zomervakantie gerust weer een proefles aan! Nog geen account? Maak een account aan op MijnSDM en zie (na de zomervakantie) een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd. De mogelijkheden en lessen zijn pas in de week na de zomervakantie zichtbaar.

Lees meer >

SDM EINDSHOW 2023 | KUNST

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli 2023 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >