Delen:

Facebook
LinkedIn

Jaarlijkse wedstrijd

SDM organiseert jaarlijks (omstreeks februari) een grote streetdance/hiphop wedstrijd in Sportcentrum Leek (de schelp 35, 9351 NV Leek). Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (dus ongeacht niveau) mee aan dit evenement!

Kenmerken van onze danswedstrijden

 • De leeftijd van de deelnemers varieert van 4 jaar t/m volwassenen
 • Deelname (categorieën) voor zowel recreatie, selectie als demoteams
 • Teams laten verschillende dansvormen zien binnen de algemene stijl: streetdance/hiphop
 • Voorgaande jaren deden er zo’n 180 teams (ca. 2000 deelnemers)  mee van verschillende dansscholen. Alle deelnemende teams zijn afkomstig van sport- en dansscholen uit de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Flevoland, Overijssel en Noord-Holland. Onze wedstrijd is hiermee de grootste jaarlijkse streetdance-contest van het Noorden!
 • Een professioneel jurypanel met een gedegen jurysysteem
 • Alle dansen worden ondersteund door professioneel licht/decor/geluid
 • Het publiek betaalt per persoon 6,50 euro contant aan de kassa (kinderen onder 4 jaar mogen gratis naar binnen). Iedereen krijgt na betaling een blacklight- stempel waarmee je zowel vrijdag als zaterdag naar binnen kan.
 • Alle dansers van SDM – die op vrijdag meedoen -krijgen via de eigen docent een polsbandje (toegang voor beide dagen). Géén polsbandje gekregen? Mail: docent.sdm@gmail.com
  Alle dansers van SDM -die op zaterdag meedoen- krijgen via de mail een e-ticket die ze uitgeprint moeten meenemen (toegang voor beide dagen). Geen ticket gekregen? Mail: docent.sdm@gmail.com
 • De zaterdag is onderdeel van het NNKS

Meer events:

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >