Delen:

Facebook
LinkedIn

Jaarlijkse wedstrijd

SDM organiseert jaarlijks (omstreeks februari) een grote streetdance/hiphop wedstrijd in Sportcentrum Leek (de schelp 35, 9351 NV Leek). Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (dus ongeacht niveau) mee aan dit evenement!

Kenmerken van onze danswedstrijden

 • De leeftijd van de deelnemers varieert van 4 jaar t/m volwassenen
 • Deelname (categorieën) voor zowel recreatie, selectie als demoteams
 • Teams laten verschillende dansvormen zien binnen de algemene stijl: streetdance/hiphop
 • Voorgaande jaren deden er zo’n 180 teams (ca. 2000 deelnemers)  mee van verschillende dansscholen. Alle deelnemende teams zijn afkomstig van sport- en dansscholen uit de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Flevoland, Overijssel en Noord-Holland. Onze wedstrijd is hiermee de grootste jaarlijkse streetdance-contest van het Noorden!
 • Een professioneel jurypanel met een gedegen jurysysteem
 • Alle dansen worden ondersteund door professioneel licht/decor/geluid
 • Het publiek betaalt per persoon 6 euro contant aan de kassa (kinderen onder 4 jaar mogen gratis naar binnen). Iedereen krijgt na betaling een blacklight- stempel waarmee je zowel vrijdag als zaterdag naar binnen kan.
 • Alle dansers van SDM – die op vrijdag meedoen -krijgen via de eigen docent een polsbandje (toegang voor beide dagen). Géén polsbandje gekregen? Mail: docent.sdm@gmail.com
  Alle dansers van SDM -die op zaterdag meedoen- krijgen via de mail een e-ticket die ze uitgeprint moeten meenemen (toegang voor beide dagen). Geen ticket gekregen? Mail: docent.sdm@gmail.com
 • De zaterdag is onderdeel van het NNKS

Meer events:

FRIDAY NIGHT – WORKSHOP NIGHT

Oehlalala… voor vrijdag 15/9 hebben wij een heeeel fancy workshopaanbod voor jullie klaarstaan. Deze 3 docenten (allemaal afgestudeerd aan LMIPA) komen naar Leek! Jij kan voor 8,00 euro pér workshop óf 20 euro voor alle drie de workshops maar liefst 4 klokuren aan de bak 🔥🙌🏼 #workhard

Lees meer >

NIEUW SEIZOEN!

Vraag na de zomervakantie gerust weer een proefles aan! Nog geen account? Maak een account aan op MijnSDM en zie (na de zomervakantie) een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd. De mogelijkheden en lessen zijn pas in de week na de zomervakantie zichtbaar.

Lees meer >

ZOMERLESSEN VOLWASSENEN

We hoorden we dat er veel animo is om deze zomervakantie sportlessen te volgen. In overleg met Esmee (en Jikkie) kunnen we een speciaal zomerrooster aanbieden (de laatste les van het reguliere rooster is op maandag 17 juli). Om de week kan je gedurende de zomervakantie lessen volgen! 

Lees meer >