Delen:

Facebook
LinkedIn

VERVOLG ZUMBA o.l.v. Maureen

Na een succesvolle eerste try-out, leek het ons nu hét ideale moment voor een 2e sessie ZUMBA-lessen Marum! Voor zowel leden als niet-leden.

Wanneer
Dinsdagavond 19.00-20.00 uur

9 mei 
23 mei
30 mei
6 juni
13 juni
20 juni
27 juni
4 juli

* Op di 16 mei is er géén Zumba

Waar
Sporthal de Holten
Hoornweg 46 Marum

Wat is Zumba?
Bij Zumba worden bewegingen op muziek gedaan, te vergelijken met aerobics. De naam komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het staat voor ‘snel bewegen en lol hebben’. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder dat je de danspasjes moet onthouden: je doet de docent gewoon na! Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel. De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Wie geeft de lessen?
Maureen verzorgt de lessen.

“Mijn naam is Maureen ik ben 22 jaar oud en ik woon in Leek. Ik zit momenteel in een tussenjaar en heb twee baantjes in de horeca. Ik werk als bedieningsmedewerker bij zowel de Dorpskamer als de Postwagen. Daarnaast probeer ik zo vaak als ik kan te sporten in de sportschool en zit ik bij SDM in een wedstrijdteam. Ik heb dansen altijd al leuk gevonden en krijg er veel energie van. Ik hoop jullie snel te zien in de lessen!”

Opgave, kosten en meer info:
Deelnemers kunnen zich opgeven via de mail info@s-d-m.nl en krijgen een bevestiging. De kosten voor deze try-out van 8 lessen zijn eenmalig €50,- en dien je van tevoren over te maken. Dit volgt later in de bevestigingsmail. Je kan je ook via MIJNSDM voor losse lessen aanmelden (8,50 per keer). Voor leden is deze les met een toegankelijk abonnement gratis te volgen, wel graag opgeven.

Maureen kijkt ernaar uit om met jullie te gaan dansen. Voel je vooral vrij, want bij deze les gaat het niet om prestatie en hoeft het zeker niet perfect!

Meer berichten

SDM EINDSHOW 2023 | KUNST

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli 2023 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lees meer >