• START SEIZOEN 2022-2023!
  Hebben jullie ook zo veel zin om weer te beginnen?
  Wij wel!
  Zien we jou bij de workshops en/of de audities?

                                                                                                                                                                               


  Workshops tussen maandag 29 augustus en vrijdag 2 septe
  mber 
  We organiseren deze week gratis dansworkshops voor verschillende leeftijden en in diverse stijlen.
  Zowel leden als niet-leden mogen zo vaak en zoveel workshops volgen als ze willen. Er zijn meerdere workshops zo gepland dat je eventueel 2 uren achter elkaar kan volgen. Een fijne manier om er weer even ‘in te komen’ ter voorbereiding op de audities. Aanmelding is verplicht, ook graag afmelden (uitvinken) als je niet meer komt.

  Workshoprooster 2022
  Aanmeldformulier workshops 2022

              

  Audities tussen maandag 5 en donderdag 8 september
  Na de zomervakantie worden er audities georganiseerd om de SDM (voor)selectie- en demoteams voor het nieuwe wedstrijdseizoen samen te stellen. Tijdens de auditie krijg je in groepsverband een choreografie aangeleerd (je hoeft dus niet in je eentje te dansen) en wordt er door de diverse docenten bekeken of je in één van de SDM wedstrijdteams past.

  We raden iedereen dan ook aan om gezellig mee te doen want het staat voorop dat de dansers een leerzame les hebben. De huidige (voor)selectie- en demodansers worden verwacht bij de tweede auditieronde van hun betreffende leeftijd. Het is niet gegarandeerd dat je volgend seizoen opnieuw in een wedstrijdteam zit. Dit is volledig afhankelijk van het niveau van alle deelnemende dansers. De audities vinden plaats in diverse leeftijdsgroepen in de Holten in Marum.  Meer informatie over de audities lees je hier. Aanmelden is verplicht voor zowel de eerste als de tweede ronde.

  Omdat bij veel wedstrijdorganisaties een bepaald percentage dansers ouder mag zijn dan de aangegeven categorie, gaan wij daar nu ook rekening mee houden bij de audities. Dit is de reden dat de leerlingen die op 01-06-2023 de leeftijd van 11, 13, 16, of 19 jaar hebben (grensgevallen), zelf mogen kiezen bij welke leeftijdscategorie ze mee komen doen. Je kiest voor één leeftijdscategorie. Soms pas je beter bij de oudere groep en soms pas je beter bij de jongere groep. Dit kan je zelf het beste inschatten. Denken wij tijdens de audities dat je fysiek gezien tóch ‘beter’ bij de andere leeftijdscategorie past, dan zullen wij dat ter plekke met je bespreken.

  Auditierooster 2022
  Aanmeldformulier audities 2022

  Reguliere danslessen jeugd en volwassenen start 12 september
  De roosters staan in MIJNSDM! Het reguliere lesrooster voor zowel de jeugd als volwassenen start vanaf maandag 12 september weer op alle locaties. Voor de reguliere lessen geldt dat vooraf aanmelden via MIJNSDM verplicht is. Je kan je in één keer voor meerdere lessen (of het hele seizoen) aanmelden, dan hoef je je alleen maar af te melden als je een keer verhinderd bent.

  Bekijk hieronder het totale overzicht, of check deze link.

   
  Houd er rekening mee dat je de meest bijgewerkte versie van het rooster altijd bij het kopje ‘LESSEN’ vindt aan de rechterkant in MijnSDM.

  INLOGGEN

  Proefles?
  Wil je een proefles volgen bij één van onze lessen? Iedereen is na de zomervakantie van van harte welkom voor een gratis proefles! Je mag je via MijnSDM aanmelden voor een les naar keuze (voor jouw leeftijd)! Nog géén account in MijnSDM? Maak er hier eentje aan: https://s-d-m.nl/gratis-proefles/Heb je al een account in MijnSDM en wil je een proefles uitproberen? Dat kan via: https://login.s-d-m.nl/klanten
  Meer informatie over onze abonnementen vind je hier. Je abonnement bij SDM is – te allen tijde- per kalendermaand opzegbaar, je zit bij SDM dus niet vast aan een (half)jaarabonnement. 

  GRATIS PROEFLES

  —————————————————————————————————————————

  TERUGBLIK EINDSHOWS MARTINIPLAZA JULI 2022
  Lieve mensen! Oh…wat was het fijn om weer SAMEN te komen. Op het toneel, backstage, maar ook in de zaal. Overal was het een hele fijne sfeer! We zijn zo trots op alle dansers. Wat deden ze het goed hè? Ervaren of onervaren, jong en oud…we stonden er SAMEN! 🌟

  Check hier de aftermovie van de eindshows:

  Nogmaals een hele diepe buiging voor alle vrijwilligers, docenten en crew! Samen hebben we deze eindhow mogelijk kunnen maken! 💕 You are the best! Gelukkig kunnen we nagenieten met alle foto’s van kiekons.nl en kan je de film nabestellen via je account in MijnSDM  Lukt dit niet, mail ons dan even: algemeen.sdm@gmail.com

  Komende week zijn er gezellige afsluitende lessen en daarna start de zomervakantie. Mochten we jullie niet meer zien, heb een fijne zomer allemaal en tot gauw! Vanaf maandag 29 augustus start ons programma weer. Voor updates volg deze pagina, onze socials en/of MijnSDM! 

   

  Zomervakantie 17 augustus – 28 augustus
  Normaliter zijn er in de zomervakantie nooit (groeps)lessen vanuit SDM. Er wordt dan ook geen contributie geïncasseerd over de maanden juli en augustus. We willen nu in samenwerking met Club Fysiek een speciaal zomerrooster aanbieden voor volwassenen (16+) . Dat betekent dat je gebruik mag maken van alle groepslessen gedurende de maanden juli en augustus voor een gereduceerd tarief. Wil je hier meer over weten? Mail ons dan op: algemeen.sdm@gmail.com