Delen:

Facebook
LinkedIn

Happy 2023, Happy new site

Achter de schermen is de afgelopen tijd hard gewerkt om onze website in een nieuw jasje te steken!

Geef gerust je mening!
Deze nieuwe website sluit beter aan bij onze dansschool en we hopen jullie hiermee nog makkelijker en duidelijker van informatie te kunnen voorzien. Ook past hij zich beter aan voor op je mobiel en/of ipad. Wij zijn er erg blij mee! Wat vind jij?Hieronder nog een foto van de oude website:

Meer berichten

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >

FRIDAY NIGHT – WORKSHOP NIGHT

Jaaa! Voor vrijdag 27/10 (in de herfstvakantie) hebben wij een weer 2 workshops voor jullie klaarstaan. Deze 2 docenten (beide afgestudeerd aan LMIPA) komen naar Leek!  Jij kan voor 10,00 euro pér workshop óf 17,50 euro aan alle twee workshops meedoen  #workhard

Lees meer >