Delen:

Facebook
LinkedIn

SDM Eindshow 2022 | SAMEN

Ter afsluiting van het dansseizoen (voor de zomervakantie) organiseert SDM ieder jaar een grote eindshow voor en door haar dansleden in het theater.  Alle  dansers van alle SDM locaties doen hieraan mee! Er worden meestal drie voorstellingen opgevoerd voor in totaal zo’n 2.500 bezoekers. Alle choreografieën worden uiteraard ondersteund door professioneel licht, geluid en decor.

Hoe kan je het beste voor de wereld zorgen? Hoe ga je om met verandering? Hoe groei je? Samen? Hoe kan je het beste samenleven? Hoe bereik je het ultieme paradijs met zoveel verschillende wensen? Is dat mogelijk? Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022 presenteren alle dansers van SDM de voorstelling ‘SAMEN’ in MartiniPlaza Groningen

Dit keer geen doorlopend verhaal, maar SAMEN genieten van het feit dat we ein-de-lijk weer met zijn allen in het theater kunnen staan. Alle dansgroepen gaan de komende tijd in de lessen aan de slag met prachtige dansen en kijken er naar uit om deze dansen aan al hun familie en vrienden te presenteren

Locatie: MartiniPlaza Groningen – Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Show 1: vrijdagavond 8 juli 2022 MartiniPlaza Theater 
Alle instroomgroepen van Buitenpost en Surhuisterveen
18.30 uur: dansers aanwezig via artiesteningang
18.30 uur: kaartcontrole/foyer voor publiek open (via hoofdingang)
19.30 uur – ca. 22.15 uur (incl. pauze): show 1

Show 2: zaterdagmiddag 9 juli 2022 MartiniPlaza Theater
Alle instroomgroepen van de Wilp en Leek
13.30 uur: dansers aanwezig via artiesteningang
13.30 uur: kaartcontrole/foyer voor publiek open (via hoofdingang)
14.30 uur – 17.15 uur (incl.  pauze): show 2

Show 3: zaterdagavond 9 juli 2022 MartiniPlaza Theater 
Alle instroomgroepen van Marum, Grijpskerk en Zevenhuizen
18.30 uur: dansers aanwezig via artiesteningang
18.30 uur: kaartcontrole/foyer voor publiek open (via hoofdingang)
19.30 uur – ca. 22.15 uur (incl. pauze): show 3

Hoe zit het met de dansers die in meerdere shows meedoen?*
Dit betreft:
– alle SDM wedstrijdteams
– HiphopFemme + Dancehall-groepen

*Aanwezig bij technische doorloop/ try-out show (zonder publiek)
vrijdag 15.00 aanwezig
vrijdag 15.30 start try-out

Klik hier voor de aftermovie van eerder


Wat kan je verwachten?

Een grote theatershow waarbij dans centraal staat. In deze show bieden onze amateursdansers (recreatieve dansers tot de (meer) ervaren dansers) een diversiteit aan thema’s, choreografieën en dansstijlen: van 3 jarigen tot volwassenen, van streetdance tot musical, van moderne dans tot hiphopboys en van recreatieteams tot demoteams. Wij willen deze dag(en) alle dansers (van jong tot oud en van onervaren tot ervaren) laten schitteren. Het publiek kijkt naar een professionele voorstelling waarbij onze dansers de artiesten zijn.

We hebben tijdens de voorstellingen géén programmaboekjes, maar maak gerust een foto van onderstaand programma of print hem zelf uit (indien je voorkeur daar naar uitgaat).

Meer events:

FRIDAY NIGHT – WORKSHOP NIGHT

Oehlalala… voor vrijdag 15/9 hebben wij een heeeel fancy workshopaanbod voor jullie klaarstaan. Deze 3 docenten (allemaal afgestudeerd aan LMIPA) komen naar Leek! Jij kan voor 8,00 euro pér workshop óf 20 euro voor alle drie de workshops maar liefst 4 klokuren aan de bak 🔥🙌🏼 #workhard

Lees meer >

NIEUW SEIZOEN!

Vraag na de zomervakantie gerust weer een proefles aan! Nog geen account? Maak een account aan op MijnSDM en zie (na de zomervakantie) een totaal overzicht van alle lessen die jij kan uitproberen. Deze lessen zijn speciaal voor jou geselecteerd op basis van jouw leeftijd. De mogelijkheden en lessen zijn pas in de week na de zomervakantie zichtbaar.

Lees meer >

ZOMERLESSEN VOLWASSENEN

We hoorden we dat er veel animo is om deze zomervakantie sportlessen te volgen. In overleg met Esmee (en Jikkie) kunnen we een speciaal zomerrooster aanbieden (de laatste les van het reguliere rooster is op maandag 17 juli). Om de week kan je gedurende de zomervakantie lessen volgen! 

Lees meer >