Delen:

Facebook
LinkedIn

SDM Eindshow 2022 | SAMEN

Ter afsluiting van het dansseizoen (voor de zomervakantie) organiseert SDM ieder jaar een grote eindshow voor en door haar dansleden in het theater.  Alle  dansers van alle SDM locaties doen hieraan mee! Er worden meestal drie voorstellingen opgevoerd voor in totaal zo’n 2.500 bezoekers. Alle choreografieën worden uiteraard ondersteund door professioneel licht, geluid en decor.

Hoe kan je het beste voor de wereld zorgen? Hoe ga je om met verandering? Hoe groei je? Samen? Hoe kan je het beste samenleven? Hoe bereik je het ultieme paradijs met zoveel verschillende wensen? Is dat mogelijk? Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022 presenteren alle dansers van SDM de voorstelling ‘SAMEN’ in MartiniPlaza Groningen

Dit keer geen doorlopend verhaal, maar SAMEN genieten van het feit dat we ein-de-lijk weer met zijn allen in het theater kunnen staan. Alle dansgroepen gaan de komende tijd in de lessen aan de slag met prachtige dansen en kijken er naar uit om deze dansen aan al hun familie en vrienden te presenteren

Locatie: MartiniPlaza Groningen – Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Show 1: vrijdagavond 8 juli 2022 MartiniPlaza Theater 
Alle instroomgroepen van Buitenpost en Surhuisterveen
18.30 uur: dansers aanwezig via artiesteningang
18.30 uur: kaartcontrole/foyer voor publiek open (via hoofdingang)
19.30 uur – ca. 22.15 uur (incl. pauze): show 1

Show 2: zaterdagmiddag 9 juli 2022 MartiniPlaza Theater
Alle instroomgroepen van de Wilp en Leek
13.30 uur: dansers aanwezig via artiesteningang
13.30 uur: kaartcontrole/foyer voor publiek open (via hoofdingang)
14.30 uur – 17.15 uur (incl.  pauze): show 2

Show 3: zaterdagavond 9 juli 2022 MartiniPlaza Theater 
Alle instroomgroepen van Marum, Grijpskerk en Zevenhuizen
18.30 uur: dansers aanwezig via artiesteningang
18.30 uur: kaartcontrole/foyer voor publiek open (via hoofdingang)
19.30 uur – ca. 22.15 uur (incl. pauze): show 3

Hoe zit het met de dansers die in meerdere shows meedoen?*
Dit betreft:
– alle SDM wedstrijdteams
– HiphopFemme + Dancehall-groepen

*Aanwezig bij technische doorloop/ try-out show (zonder publiek)
vrijdag 15.00 aanwezig
vrijdag 15.30 start try-out

Klik hier voor de aftermovie van eerder


Wat kan je verwachten?

Een grote theatershow waarbij dans centraal staat. In deze show bieden onze amateursdansers (recreatieve dansers tot de (meer) ervaren dansers) een diversiteit aan thema’s, choreografieën en dansstijlen: van 3 jarigen tot volwassenen, van streetdance tot musical, van moderne dans tot hiphopboys en van recreatieteams tot demoteams. Wij willen deze dag(en) alle dansers (van jong tot oud en van onervaren tot ervaren) laten schitteren. Het publiek kijkt naar een professionele voorstelling waarbij onze dansers de artiesten zijn.

We hebben tijdens de voorstellingen géén programmaboekjes, maar maak gerust een foto van onderstaand programma of print hem zelf uit (indien je voorkeur daar naar uitgaat).

Meer events:

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >