Delen:

Facebook
LinkedIn

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lesdata en tijd
Maandag 20 maart, 27  maart, 3 april, 17 april, 24 april
15.25 – 15.55 uur in de gymzaal in Bakkeveen

Betaling:
De kosten zijn 25 euro per leerling (plus 1 ouder/verzorger). Als je mee wilt doen, verzoeken weiedereen om voor vrijdag 17 maart €25 over te maken op IBAN: NL61 RABO 0136.9697.47  (Sport en dansschool SDM). Graag onder vermelding van: ‘Peuterdans Bakkeveen + naam kind’. Wil je liever de eerste keer (maandag 20 maart) alleen proberen? Dan betaal je voor één keer 7,50 euro.  

Kleding:
Het is gebruikelijk dat één van de (groot)ouders / verzorgers meedoet tijdens de 30 minuten durende les, dus zorg dat je makkelijke kleding aan hebt (geen stilettohakken o.i.d.). Geen zorgen, de bewegingen zijn ook voor jou prima te volgen 😉 Kinderen kunnen het beste op schoenen, blote voeten of antislip- sokken mee doen (de zaal is voor kinderen te glad voor gewone sokken). En voor de rest kleding waar ze zich prettig in voelen/makkelijk in kunnen bewegen. 

Meer info of opgave?
info@s-d-m.nl
www.s-d-m.nl

Meer berichten

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >