Delen:

Facebook
LinkedIn

Peuterdans in Bakkeveen

Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lesdata en tijd
Maandag 20 maart, 27  maart, 3 april, 17 april, 24 april
15.25 – 15.55 uur in de gymzaal in Bakkeveen

Betaling:
De kosten zijn 25 euro per leerling (plus 1 ouder/verzorger). Als je mee wilt doen, verzoeken weiedereen om voor vrijdag 17 maart €25 over te maken op IBAN: NL61 RABO 0136.9697.47  (Sport en dansschool SDM). Graag onder vermelding van: ‘Peuterdans Bakkeveen + naam kind’. Wil je liever de eerste keer (maandag 20 maart) alleen proberen? Dan betaal je voor één keer 7,50 euro.  

Kleding:
Het is gebruikelijk dat één van de (groot)ouders / verzorgers meedoet tijdens de 30 minuten durende les, dus zorg dat je makkelijke kleding aan hebt (geen stilettohakken o.i.d.). Geen zorgen, de bewegingen zijn ook voor jou prima te volgen 😉 Kinderen kunnen het beste op schoenen, blote voeten of antislip- sokken mee doen (de zaal is voor kinderen te glad voor gewone sokken). En voor de rest kleding waar ze zich prettig in voelen/makkelijk in kunnen bewegen. 

Meer info of opgave?
info@s-d-m.nl
www.s-d-m.nl

Meer berichten

SDM EINDSHOW 2023 | KUNST

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli 2023 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

VERVOLG ZUMBA o.l.v. Maureen

Na een succesvolle eerste try-out, leek het ons nu hét ideale moment voor een 2e sessie ZUMBA-lessen Marum! Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >