Delen:

Facebook
LinkedIn

KAARTVERKOOP EINDSHOW 2024

Tickets
– €14,50 p.p. voorverkoop start in april via MijnSDM tot en met maandag 3 juni
– €17,50 p.p. start dinsdag 4 juni via de website van www.s-d-m.nl (of voor leden via MijnSDM)
Kindertarief: Kinderen tot en met 5 jaar betalen 5 euro

Let op: Dansers hebben géén ticket nodig voor de show waaraan ze zelf meedoen.

Ticketinfo
Een toegangsbewijs voor de eindshow ” in MartiniPlaza te Groningen kost in de Early Bird voorverkoop €14,50- p.p. en in de vrije verkoop (vanaf dinsdag 4 juni) €17,50-p.p. De tickets zijn alleen online te koop via deze pagina/website (of via MIJNSDM voor leden) en worden gescand bij de ingang. Kopiëren is zinloos, een ticket kan maar 1 keer gescand worden.

Waarom moet ik betalen?
SDM huurt voor meerdere dagen verschillende ruimtes af in het grote MartiniPlaza theater (waaronder de grote theaterzaal en het extern inhuren van licht/geluid/decor), dit brengt- zoals je misschien al kunt bedenken – enorme bedragen met zich mee. Om een deel van deze kosten te dekken, wordt er een bijdrage aan het publiek gevraagd dmv een kaartverkoop, dit om de organisatie van de eindshow mogelijk te maken. Dansers hoeven zelf geen kaartje voor de show waarin ze meedansen. En het meedoen aan de eindshow is niet verplicht uiteraard. Groepsbegeleiders kunnen een gratis kaartje krijgen, contact ons hierover voor meer informatie: info@s-d-m.nl.

Let op

  • Je ontvangt de tickets zo spoedig mogelijk nadat je ze hebt afgerekend, in je mail als bijlage (pdf-bestand). Je kan hem ook op je mobiel laten zien, maar zet dan alvast de helderheid van je telefoon op 100%.  De streepjescode wordt gescand aan de deur van het MartiniPlaza Theater in Groningen. 
  • Ben je de mail kwijt? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, want op de dagen van de generale en eindshows zijn wij slecht bereikbaar. Wij kunnen in ons systeem (bij nood) ter plekke nakijken óf en hoeveel kaarten er zijn gekocht op welk e-mailadres. In noodgevallen kan je bellen met onze systeembeheerder Cor: 06 52895258
  • Jouw gekochte kaartjes in de voorverkoop zijn vanaf nu ook te downloaden op jouw account in ‘MijnSDM’: https://login.s-d-m.nl Er kan even 10 minuutjes tijd tussen zitten voordat ze zichtbaar zijn (MijnSDM > eindshow > tickets). Ben je je mail kwijtgeraakt, dan heb je deze optie dus nog achter de hand. Dit geldt alleen voor tickets die gekocht zijn in de voorverkoop, de vrije verkoop gaat via onze website.
  • Dansers hebben geen tickets nodig, want die zitten niet in de zaal, maar zijn backstage.
  • Op last van de brandweer mogen er geen twee personen op één stoel zitten. Voor iedere stoel moet betaald worden, zodat we precies weten hoeveel mensen we binnen hebben. Wel is er voor kinderen een speciaal tarief, kinderen tot en met 5 jaar betalen 5 euro voor een kaartje. In de foyer zijn zitverhogers te verkrijgen. 
  • We kunnen helaas geen kaarten terugnemen of inwisselen (probeer je kaarten onderling te wisselen/verkopen).
  • Op de dag zelf kan je – mits nog beschikbaar – ook nog kaarten kopen aan de kassa voor 20 euro p.p.. 

Op de dag van de generale en tijdens de voorstellingen zijn wij slecht/niet bereikbaar.
In noodgevallen kan je bellen met onze systeembeheerder Cor: 06 52895258

Contactgegevens:
E-mail: info@s-d-m.nl
Telefoon: SDM Algemeen 06-40759251

Meer berichten

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >