Delen:

Facebook
LinkedIn

Dreumesdans

Regelmatig bieden wij dreumesdans aan. Wil je hier meer informatie over? Stuur ons dan even een mailtje. Dreumesdans is de allereerste kennismaking met bewegen op muziek. Een half uur lang doen we verschillende bewegingen en stimuleren we de muzikaliteit, het gehoor en de motoriek. Een klein beetje coördinatie en spelenderwijs de eerste techniek. Een vrije les waarin kinderen bezig zijn met bewegen.

Elke week dezelfde opbouw waardoor het voor de kinderen een herkenbare activiteit wordt waar ze veel plezier beleven. Als een dreumes (1,5 tot en met 3 jarigen) zelfstandig kan lopen, kan hij of zij deelnemen aan dreumesdans! Het is gebruikelijk dat één van de (groot)ouders meedoet. Geen zorgen, de bewegingen zijn voor volwassenen prima te volgen ;)!

Misschien is dit ook wel leuk:

Streetdance / Hiphop

Streetdance/Hiphop is een populaire energieke dansvorm op hedendaagse muziek dat bestaat uit verschillende interpretaties vanuit diverse dansstijlen. In de choreo’s vind je verschillende elementen terug. Het is nog altijd de meest populaire les bij SDM!

Lees meer >

Lyrical / Modern​

Bij deze lessen wordt het lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Denk aan sprongen, draaien, maar ook lange lijnen. Het lichaam is soepel en de vloeiende bewegingen vertellen hun verhaal.
Lyrical/Modern laat je helemaal meevoelen met de sfeer en het verhaal van de muziek.

Lees meer >

Hiphop Fusion

Het doel van de les Hiphop Fusion is om verschillende Hiphop-stijlen te behandelen en de kenmerken te herkennen en te leren beheersen

Lees meer >