Delen:

Facebook
LinkedIn

DOORLOOP 2024

Zaterdag 15 juni
09.00 – 17.00 uur 

Adres:
Sporthal de Holten
Hoornweg 46
9363 EH Marum

Doorloop show 1 (instroomgroepen van Buitenpost en Surhuisterveen (en g-dans Leek)
Aanwezig in sporthal: 09.15
Uitleg, ouders uitzwaaien + start doorloop: 09.30
Einde: 11.45/12.00

Doorloop show 2  (instroomgroepen van Bakkeveen, de Wilp en Leek)
Aanwezig in sporthal: 12.00
Uitleg, ouders uitzwaaien + start doorloop: 12.15
Einde: 14.30/14.45

Doorloop show 3 (instroomgroepen van Marum, Grijpskerk en Zevenhuizen)
Aanwezig in sporthal: 14.45
Uitleg, ouders uitzwaaien + start doorloop: 15.00
Einde: 17.15/17.30


Wat houdt de doorloop in?
Tijdens de doorloop willen we de drie verschillende shows in de juiste volgorde doornemen. Een groot deel van de dansen zal nog niet helemaal af en geperfectioneerd zijn, maar doordat we tijdig een extra oefenmoment hebben, kunnen we (indien nodig) bepaalde aanpassingen doen. Wij willen natuurlijk dat het voor iedereen helemaal duidelijk is wat hij/zij moet doen en daardoor zelfverzekerd op het podium staat in MartiniPlaza

Is de doorloop met kledingwissels en attributen?
De docent bekijkt per groep wat handig is. Je hoort via je docent of je in je normale sportkleren, of in je showkostuum (met eventuele accessoires) gaat oefenen tijdens de doorloop. Vragen aan je docent? Je kan ze bereiken via: docent.sdm@gmail.com of via de groepsapp.

Hoe zit het met de dansers die in meerdere shows meedoen?
Dit betreft: de wedstrijdteams, selectie modern, dancehall, femme, commercial, jazz, masterclass én de projectgroep.

Wij begrijpen heel goed dat het voor veel van jullie niet haalbaar is om de hele dag (bij alle doorlopen) aanwezig te zijn. Voor diegene waarvoor het geen probleem is om bij alle doorlopen aanwezig te zijn, we hebben je er heel graag bij! Het is een heel fijn extra oefenmoment en er is genoeg ruimte om zelf ergens in een hoekje te trainen. Zorg voor voldoende eten/drinken. De kantine zal deze dag gesloten zijn. Kan je niet bij alle doorlopen aanwezig zijn, dan verzoeken we je om in elk geval bij doorloop één aanwezig te zijn.  Stem dit ook goed met je docent af.

Meer berichten

SDM EINDSHOW 2024 | HET LAND VAN MAGIE

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024 organiseren we de SDM eindshows in het MartiniPlaza-theater van Groningen. De lesgroepen worden verdeeld over drie shows. Check in de planning in dit bericht ook de data voor de doorloop en generale repetitie.

Lees meer >

SDM Wedstrijd /NNKS Leek 2024

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 organiseren wij weer danswedstrijden in Sportcentrum Leek. Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (ongeacht niveau en leeftijd) mee aan dit evenement! Een leuk moment om met je lesgroep naar toe te werken.

Lees meer >

ZUMBA-REEKS NOV/DEC 2023

Nieuwe Zumba-reeks. Voor zowel leden als niet-leden. Deelnemers dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor mensen met of zonder ritmegevoel! De zumba- workout is vooral bedoeld om een uurtje laagdrempelig lekker (en vrij) te bewegen.

Lees meer >