Delen:

Facebook
LinkedIn

Inmiddels afgelopen: Dreumesdans 2022

 

Docent-Dreumesdans
We hebben heel erg leuk nieuws! Eindelijk gaan we vanuit SDM weer eens een cursus dreumesdans aanbieden. De lessen worden gegeven door Myrna.

Wanneer?
De cursus bestaat uit 6 middagen en we starten woensdag 9 november in Sporthal de Holten in Marum. De les wordt gegeven in de gymzaal.

– woe 9 november

– woe 16 november

– woe 23 november

– woe 30 november

– woe 7 december

– woe 14 december

Tijden?

Je kan je opgeven voor twee verschillende tijden en we starten bij voldoende animo met twee groepen. Graag even aangeven óf je alleen op één specifiek tijdstip kunt of dat het je niet uitmaakt. We willen kleine groepen hanteren (max. 10 deelnemers) zodat er voor iedereen voldoende aandacht blijft.

groep 1:  15.15  – 15.45 uur   (inloop/acclimatiseren 15.05 uur)
groep 2:  15.50 – 16.20 uur (inloop/acclimatiseren 15.45 uur)

De feitelijke lessen duren in totaal dus 30 minuten.

Wat houdt dreumesdans ook alweer in?
Dreumesdans is de allereerste kennismaking met bewegen op muziek. Een half uur lang doen we verschillende bewegingen en stimuleren we de muzikaliteit, het gehoor en de motoriek. Een klein beetje coördinatie en spelenderwijs de eerste techniek. Een vrije les waarin kinderen bezig zijn met bewegen. Elke week dezelfde opbouw waardoor het voor de kinderen een herkenbare activiteit wordt waar ze veel plezier beleven. Als een dreumes (1,5 tot en met 3 jarigen) zelfstandig kan lopen, kan hij of zij deelnemen aan dreumesdans! Het is gebruikelijk dat één van de (groot)ouders meedoet. Geen zorgen, de bewegingen zijn voor volwassenen prima te volgen ;)!

Dreumesdans_SDM

Locatie:
Sporthal de Holten
Hoornweg 46, 9363 EH Marum 
Wanneer je binnenkomt via de hoofdingang, dan ga je direct links en loop je de lange gang door naar achteren. Daar bevindt ze de gymzaal op rechts.

Er is voldoende *gratis parkeergelegenheid.

Kosten en opgave
Opgave via:  info@s-d-m.nl

De kosten bedragen in totaal €45,- totaal voor 6 lessen. Wil je liever de eerste keer (woe 9 november) alleen proberen? Dan betaal je voor één keer 10 euro. Besluit je daarna om door te gaan, dan betaal je daarna alleen nog 40 euro. 
Van tevoren overmaken op onze bankrekening. IBAN: NL61RABO0136969747 t.n.v. Sport en dansschool SDM o.v.v. dreumesdans (+naam deelnemer).

Start alleen bij voldoende animo: minimaal 6 dreumesen, dus zegt het voort! Er wordt een mail verstuurd naar alle ‘aangemelde dreumesen’ óf en wanneer de cursus doorgaat.

Graag naam en geboortedatum en voorkeur groep opgeven bij aanmelding.

NB: Voor de iets oudere kinderen (vanaf ca 4 jaar) hebben we kidsdance in Leek en de Wilp. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen naar onze reguliere danslessen op alle leslocaties van SDM. Zie lesroosters: https://login.s-d-m.nl/sdm/lessen of maak een proeflesaccount aan (dreumesdans staat hier dus niet in!): https://s-d-m.nl/gratis-proefles/

[button color=”green” type=”big” radius=”0″ url=”https://s-d-m.nl/contact-2/”]Opgeven[/button]

 

Misschien is dit ook wel leuk:

Streetdance / Hiphop

Streetdance/Hiphop is een populaire energieke dansvorm op hedendaagse muziek dat bestaat uit verschillende interpretaties vanuit diverse dansstijlen. In de choreo’s vind je verschillende elementen terug. Het is nog altijd de meest populaire les bij SDM!

Lees meer >

Lyrical / Modern​

Bij deze lessen wordt het lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Denk aan sprongen, draaien, maar ook lange lijnen. Het lichaam is soepel en de vloeiende bewegingen vertellen hun verhaal.
Lyrical/Modern laat je helemaal meevoelen met de sfeer en het verhaal van de muziek.

Lees meer >

Hiphop Fusion

Het doel van de les Hiphop Fusion is om verschillende Hiphop-stijlen te behandelen en de kenmerken te herkennen en te leren beheersen

Lees meer >