Delen:

Facebook
LinkedIn

Aanbod volwassenen

Wij bieden zowel danslessen (structureel) en incidenteel (in cursusvorm) een select aantal groepslessen voor volwassenen (denk: yoga, pilates en cardio & core). Er zitten in deze groepen mensen variërend met een leeftijd van 20 t/m 60 jaar. Iedereen is welkom en de gemoedelijke sfeer staat voorop, maar er wordt natuurlijk ook serieus gesport!

 

Les proberen of meer weten, maar nog géén account in MijnSDM?


Aanmelden
Het aanmelden voor de lessen voor volwassenen (en aanvragen van een proefles hiervoor) kan via je account in MijnSDM. Ook kan je in MijnSDM een abonnement of 5 of 10-rittenkaart kopen.

Locatie 1: Sporthal de Wilp/Dorpshuis Op de Welle/Verbouwde Kerk
Schoolstraat 17
9367 PX De Wilp

Locatie 2: Sporthal de Holten (gymzaal of sporthal)
Hoornweg 46
9363 EH Marum

Misschien is dit ook wel leuk:

Streetdance / Hiphop

Streetdance/Hiphop is een populaire energieke dansvorm op hedendaagse muziek dat bestaat uit verschillende interpretaties vanuit diverse dansstijlen. In de choreo’s vind je verschillende elementen terug. Het is nog altijd de meest populaire les bij SDM!

Lees meer >

Lyrical / Modern​

Bij deze lessen wordt het lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Denk aan sprongen, draaien, maar ook lange lijnen. Het lichaam is soepel en de vloeiende bewegingen vertellen hun verhaal.
Lyrical/Modern laat je helemaal meevoelen met de sfeer en het verhaal van de muziek.

Lees meer >

Hiphop Fusion

Het doel van de les Hiphop Fusion is om verschillende Hiphop-stijlen te behandelen en de kenmerken te herkennen en te leren beheersen

Lees meer >