Welke activiteiten doe je (graag) naast SDM: Muziekoptredens/festivals bezoeken, filmpje kijken, schrijven en lekker eten/drinken

Welke lessen geef je: Geen, ik werk 5 dagen in de week op het SDM kantoor. Samen met Marieke organiseren en communiceren we heel wat af! Sommige mensen hebben geen idee wat er allemaal bij komt kijken om een bedrijf als SDM met de daarbij behorende evenementen in goede banen te leiden. Het is dan ook lastig voor te stellen dat we op het kantoor met drie manvrouw sterk aan het werk zijn.

Waarom werk je (juist) bij SDM: De keuze om bij SDM te werken was voor mij heel logisch. Ik was afgestudeerd (red. Communicatie en Media), SDM was groeiende en daardoor kon mijn grote zus (red. Marieke de Jong) wel wat extra hulp gebruiken. Daarnaast, wat is er leuker dan samen met je zus een groeiende organisatie als SDM te optimaliseren? SDM voelt voor velen als een familie en voor mij persoonlijk is het natuurlijk écht familie. Dat maakt het heel bijzonder. Marieke en ik kunnen goed samenwerken en vullen elkaar heel goed aan. Geen dag is hetzelfde!

Wat vind je het leukst aan je werk (bij SDM): Heel cliché maar de diversiteit! Je hebt met alle soorten mensen te maken: ouders van dansers, sporters, bedrijven die workshops/optredens willen boeken, docenten etc.

Gouden tip voor sporters:
Sporten/dansen in groepsverband geeft je veel meer energie!
En de combinatie krachttraining met cardio is het beste voor een strak lijf!

Dit wist je nog niet over mij (mag van alles zijn):
Ik heb een zwak voor katten.

Wat is jouw toekomstdroom?
Met betrekking tot SDM: een eigen accomodatie voor SDM verwezenlijken waarin alle mensen zich welkom voelen en waar de sociale functie voorop staat. En verder? World Peace…..