2013 sinterklaas

De Sint is weer in het land en dat betekent: cadeautjes! Wij hebben net als voorgaande jaren samen met Nienhuis Sport weer een unieke winactie voor jullie in petto! Zet nú je online sportschoen bij SDM en wie weet win jij een SDM fanny pack! Er worden drie fanny packs verloot door Sinterklaas dus waar wacht je nog op?

The Good Old Fanny Pack
Hij is weer helemaal trendy! Wij kennen het praktische opbergmiddel vooral als het heuptasje, maar in de Verenigde Staten hebben ze het over een fanny pack, en in Groot-Brittannië noemen ze het liever een bum bag. Wat is er dan handiger dan een tasje dat niet bungelt op de rug of over de schouder, maar stevig zit vastgesnoerd op het lijf? Het is met de fanny pack immers makkelijk manoeuvreren! Ook heel handig voor op druk bezochte dansevenementen (was er niet een wedstrijd van SDM in februari?).

WINNEN, WINNEN, WINNEN!
Fanny Pack Inspiratie:

Maar hoe draag je een fanny pack anno 2019? Hierboven vind je wat inspiratie om jouw fanny pack hip te stylen. Speciaal voor deze actie worden er 3 SDM fanny packs gemaakt door Nienhuis Sport. Voor de complete collectie of vragen, kan je het beste even langs de winkel gaan: Wendtsteinweg 55, 9363 AM Marum

Wat moet je doen? Stuur een foto van je (SDM) sportschoen  en schrijf een briefje voor de Sint. Uiteraard mag je zo creatief mogelijk zijn in het versieren van je schoen en de inhoud van je brief! De winnaar wordt –na overleg met de Sint– bekend gemaakt op woensdag 5 december. Ohja! Deelname aan deze actie is voor alle leeftijden!

Je inzending (foto + brief) stuur je naar: info@s-d-m.nl

tips voor je verlanglijstje

tips voor op je verlanglijstje

Succes!