SDM WEDSTRIJD/NNKS LEEK vr 17 en za 18 FEBRUARI 2023
SDM organiseert jaarlijks (omstreeks februari) een grote streetdance/hiphop wedstrijd in Sportcentrum Leek (de schelp 35, 9351 NV Leek). Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (dus ongeacht niveau) mee aan dit evenement!

16735734_1215320078564853_1654010331_o

Alle groepen zijn verdeeld over twee dagen:
vrijdag 17 februari (de SDM wedstrijd) en zaterdag 18 februari (NNKS Leek)

NB: Zowel de vrijdag als de zaterdag vervallen dus alle reguliere danslessen, want alle docenten zijn deze dagen aanwezig in het sportcentrum.

 • Vrijdag 17 feb. 
  Zaal en kleedruimtes open voor dansers en publiek: 16:30 uur
  Start programma: 17:00 uur
  Einde programma: 22:00 uur
  We werken met div. blokken, welke groep in welk blok danst, vind je in het programma. Volgt tzt!
  Foto’s na afloop: http://www.kiekons.nl/
 • Zaterdag 18 feb.
  Zaal open voor dansers en publiek:….
  Start programma: 08:30 uur
  Einde programma: ca.  22.00 uur
  We werken met div. categorieën, welke groep in welke categorie danst, vind je in het programma
  Foto’s na afloop: …………….volgt

Entree
Publiek betaalt €6,- p.p. (contant)
kinderen onder 4 jr gratis

Toegang SDM- deelnemers (= gratis)

 • Alle dansers van SDM – die op vrijdag meedoen -krijgen via de eigen docent een polsbandje. Géén polsbandje gekregen? Vraag je docent op tijd! Via de groepsapp of mail: docent.sdm@gmail.com 
 • Alle dansers van SDM – die op zaterdag meedoen (en op vrijdag een optreden verzorgen) – krijgen via de mail een e-ticket die ze zowel uitgeprint als op mobiel getoond kan worden. Geen ticket gekregen? Vraag je docent op tijd! Via de groepsapp of mail: docent.sdm@gmail.com 

Locatie wedstrijd:
Sportcentrum Leek
De Schelp 35
9351 NV Leek

De SDM wedstrijd is ooit ontstaan vanuit de gedachte dat al onze dansgroepen twee keer per jaar een leuk en volwaardig podiummoment hebben (jaarlijkse eindshow en wedstrijd). Een concreet moment om met je groep naar toe te werken.

oo_2_.1

Vrijdag (namiddag/avond) 17 feb:

Al onze instroomgroepen onder de 12 jaar + optredens van al onze lyrical/modern, dancehall, commercial, hiphopfusion, femme, dans en theater, kidsdance-groepen, diverse demoteams, streetdance en lyrical/modern volw. + G-dansgroep.

Zaterdag (hele dag) 18 feb:

Al onze instroomgroepen van 12 jaar en ouder + de SDM wedstrijdteams én natuurlijk alle externe teams van andere dansscholen uit heel Nederland

GHM_0847.1

 

Waarom de verdeling?

Meer persoonlijke aandacht, rust en ruimte creëren!

Waarom mogen de 12 jaar e.o. streetdance/hiphop instroomgroepen wel mee doen aan de wedstrijd op de zaterdag?

Zij hebben een stuk minder begeleiding nodig en kunnen beter omgaan met de competitieve sfeer die er op zaterdag (meer) heerst.

G02_5261.1

Wat is het verschil?

Behalve het gegeven dat de instroomgroepen onder de 12 jaar op een andere dag een wedstrijd hebben en geen externe tegenstanders hebben, verandert er niets aan de opzet van de wedstrijd! We kunnen op deze manier meer aandacht geven aan onze jongere instroomgroepen en voor hen is het wat minder massaal en een stuk gemoedelijker met tussendoor diverse dansoptredens en een SDM disco! 

NB: Zowel de vrijdag  als  de zaterdag vervallen dus alle reguliere lessen, want alle docenten zijn deze dagen aanwezig in het sportcentrum.

G02_4635.1

FAQ- SDM wedstrijd

Wat is de entree voor publiek Het publiek betaalt per persoon op de vrijdag of zaterdag 6 euro contant aan de kassa (kinderen onder 4 jaar mogen gratis naar binnen) Iedereen krijgt na betaling een blacklight-stempel waarmee je zowel vrijdag als zaterdag naar binnen kan. Kom je twee dagen, zorg dan dat je de stempel niet wegwast! De blacklight-stempel is alleen onder UV-licht te zien. Controlepunten zitten bij de deuren (zowel backstage als bij de ingang in het sportcafé).
Moet je ook betalen als je maar ‘heel even’ komt kijken of alleen je kind komt brengen?
Als je je kind alleen komt brengen, dan kun je hem/haar in de centrale hal bij het kassahokje brengen. De docenten óf onze wegwijzers zullen vanaf daar de kinderen ophalen en naar de juiste kleedruimte brengen. Wil je zelf mee backstage en/of het optreden bekijken, dan zul je 6 euro moeten betalen, want zodra je de centrale hal doorloopt, betreed je het evenemententerrein. Vanaf daar kunnen wij niet controleren of iemand bezoeker is óf niet en hoe lang iemand wel of niet binnen blijft. Er is niet een prijs per uur. Er is geen in- en uitkloksysteem.
Moeten de SDM dansers betalen? Nee, alle SDM-dansers (deelnemers) krijgen gratis toegang voor zowel vr als za d.m.v. een polsbandje (of digitaal ticket) die tijdens de lessen (of mail) eenmalig wordt verstrekt. Goed bewaren dus! De dansers van de vrijdag krijgen in de les een polsbandje die ze op de vrijdag kunnen inwisselen voor een stempel en de dansers van de zaterdag krijgen per mail een digitaal ticket die ze kunnen uitprinten (of op mobiel kunnen) tonen bij de ticketscanners.
Waar is de SDM wedstrijd? In de grote sporthal van Sportcentrum Leek – de Schelp 35, 9351 NV in Leek
Wat wordt mijn wedstrijdoutfit? Deze informatie krijg je t.z.t. via je eigen docent. Hetzelfde geldt voor een tijdschema etc. Mail: docent.sdm@gmail.com of vraag het in de groepsapp.
Karakter wedstrijd vrijdag: persoonlijke aandacht, onderlinge wedstrijd, gemoedelijk, feestelijke sfeer, plezier staat voorop
Karakter wedstrijd zaterdag: diverse leeftijden en niveau’s, meer competitieve sfeer, externe dansscholen, voorronde NNKS, wedstrijdelement staat voorop

Lees meer