SDM WEDSTRIJD/NNKS LEEK 
SDM organiseert jaarlijks (omstreeks februari) een grote streetdance/hiphop wedstrijd in Sportcentrum Leek (de schelp 35, 9351 NV Leek). Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (dus ongeacht niveau) mee aan dit evenement!

16735734_1215320078564853_1654010331_o

Alle groepen zijn verdeeld over twee dagen:
vrijdag (de SDM wedstrijd) en zaterdag (NNKS Leek)

Scenario’s seizoen 2021
Gezien wij nu nog niet kunnen voorspellen hoe de situatie rondom het coronavirus in februari zal zijn, hebben we verschillende scenario’s uitgewerkt. In onderstaande ‘routekaart’ kun je meekijken welke opties er op tafel liggen. Waarvan optie 1 natuurlijk de meest gunstige zou zijn, maar optie 5 – op dit moment – het meest voor de hand ligt!

OPTIE:

 1. Deelnemers: Teams mogen volop meedoen.
  Publiek: Publiek mag volop aanwezig zijn


 2. Deelnemers:  Maximaal aantal teams per tijdsblok aanwezig. Na een tijdsblok moet de zaal leeg.
  Publiek: Publiek gelimiteerd en per tijdsblok aanwezig


 3. Deelnemers: Maximaal aantal teams per tijdsblok aanwezig. Na een tijdsblok moet de zaal leeg. 
  Publiek: Geen publiek op locatie toegestaan.


 4. *Deelnemers:  Jury on Tour! Geen teams op wedstrijdlocatie toegestaan, mogelijkheid bezoek juryleden op dansschool voor feedback moment.
  Publiek: Geen publiek op locatie toegestaan.


 5. **Deelnemers: Doorschuiven data voorrondes.
  Publiek: Afhankelijk van regels overheid en beschikbaarheid sporthallen.* Bij optie 4
(in het geval we geen fysieke wedstrijd kunnen organiseren) lijkt het ons fijn om de dansers toch een doel en dus perspectief te kunnen bieden. Je werkt toe naar een dag waarop je dans ‘af’ moet zijn. Op die dag komen er  juryleden langs om je dans kritisch te bekijken (oftewel te analyseren) en je tips en tops mee te geven. Aan de hand van deze tips en tops kan het team weer verder werken. Deze details volgen later.

** Bij optie 5 zou bijvoorbeeld de eerste voorronde van het NNKS (13 februari) doorschuiven naar de datum van de tweede voorronde (20 maart). De SDM wedstrijd wordt dan op de vrijdag VOOR za 20 maart gepland. In dit geval dus 19 maart. De tweede voorronde naar de datum van de derde en de derde voorronde naar de datum van de finale. Hoe het dan met de finale komt, wordt later bekeken.

Locatie wedstrijd (bij optie 1)
Sportcentrum Leek
De Schelp 35
9351 NV Leek

De SDM wedstrijd is ooit ontstaan vanuit de gedachte dat al onze dansgroepen twee keer per jaar een leuk en volwaardig podiummoment hebben (jaarlijkse eindshow en wedstrijd). Een concreet moment om met je groep naar toe te werken.

NB: Zowel de vrijdag als de zaterdag vervallen (bij optie 1 ) dus alle reguliere danslessen, want alle docenten zijn deze dagen aanwezig in het sportcentrum.

oo_2_.1

Entree bij optie 1:
Publiek betaalt €5,- p.p. (contant)
kinderen onder 4 jr gratis