• Mogen we aan jullie voorstellen…


  Deze frisse, jonge dames staan te trappelen om te starten met het verzorgen van lessen bij SDM! Ze zijn dit seizoen allemaal met veel succes begonnen aan de interne opleiding bij SDM en ze hebben inmiddels al de nodige leservaringen opgedaan. Trots op deze docenten van de toekomst!

  Waarschijnlijk bekende gezichten, want ze zijn zelf ook al jarenlang fanatieke en getalenteerde danseressen bij SDM. Je komt ze snel tegen op één van onze danslocaties!

  Juverna:
  “Ik dans al heel wat jaren bij SDM o.a. in het team Imperium. Dit jaar ben ik begonnen aan de dansopleiding Lucia Marthas naast dat ik in het examenjaar van VWO zit. Hopelijk volgend jaar aan mijn studie geneeskunde beginnen!”

  Julliët:
  “Ik zit in atheneum 6, ben toen ik 6 was begonnen met dansen dus inmiddels al 12 jaar en daarnaast dans ik zelf in het demoteam van SDM ‘Imperium’!”

  Else:
  “Ik doe nu de mbo opleiding verpleegkunde aan het Noorderpoort en zit in mijn tweede leerjaar. Na mijn mbo opleiding wil ik ook nog graag hbo-v doen. Ik weet nog niet precies waarin ik mij wil specialiseren, maar gelukkig heb ik daar nog even voor 🙂

  Ik dans al ongeveer 11 jaar bij SDM! Ik was 6 toen ik hier begon in recreatieteams en dans nog steeds met heel veel plezier nu in het demoteam Imperium. Ik vind het ook heel leuk om met kinderen te werken, daarom vind ik het heel erg leuk dat ik dat vanaf nu meer kan gaan doen binnen SDM.

  Naast school en dansen vind ik het heel erg leuk om te reizen (wat nu natuurlijk wat lastiger is) naar vooral plekken waar ik nog nooit eerder ben geweest. In 2016 ben ik in IJsland geweest en zou graag nog een keer terug willen.”

  Veel succes en plezier toegewenst met jullie carrière bij SDM!

  Kijk snel in MijnSDM wanneer de lessen worden gegeven én meld je aan!

  LES UITPROBEREN

  Heb je nog géén account? Maak er dan eentje aan via deze link.

  PROEFLES AANVRAGEN