• Mogen we aan jullie voorstellen: Tessa van der Veen

   

  Zij verzorgt bij SDM de Hiphop/Femme-lessen!

  Hiphop/Femme is een krachtige en uitdagende dansstijl met de focus op vrouwelijke bewegingen. Wil je kennismaken met deze style? Meld je aan voor een proefles: https://s-d-m.nl/gratis-proefles/ 

  “Ik ben Tessa, 19 jaar en ik kom uit Groningen. Ik studeer logopedie aan de Hanzehoge school in Groningen. Bijna dagelijks ben ik te vinden bij Groningen Dance Center, waar ik vanaf mijn 7e ben begonnen met dansen en ook ben begonnen met trainen in het team Prototype. Met dit team hebben wij op meerdere WK’s gestaan en zijn wij in 2018 Europees kampioen geworden (bij UDO). Als docent wil ik de leerlingen graag meegeven om te blijven genieten van dansen, maar ook om leergierig te zijn en zo te blijven groeien.
  Ik hoop jullie snel bij hiphop femme te ontmoeten🤩🙏🏻”

  Kijk snel in MijnSDM wanneer de lessen worden gegeven én meld je aan!

  HIPHOP/FEMME @ LEEK
  Sportcentrum Leek
  De Schelp 35
  9351 NV Leek

  DIRECT UITPROBEREN

  Kom gerust haar lessen uitproberen én meld je in MijnSDM aan voor haar lessen! Bekijk een overzicht van alle lessen én de actuele lesroosters in ‘MijnSDM‘. Heb je nog géén account? Maak er dan eentje aan via deze link.

  Tot vrijdag?
  Tessa ziet jullie graag aanstaande vrijdag in Leek!

  PROEFLES AANVRAGEN