• De lancering van hetgeen waar we al een beetje geheimzinnig over deden: een nieuwe dancehall-docent!  Met pijn in ons hart hebben we afgelopen zomer afscheid moeten nemen van onze dansdocent Amarens, zij kon haar baan als fulltime jurist helaas niet langer combineren met het lesgeven. Volstrekt logisch natuurlijk, maar dat betekent ook: verandering! We hebben – samen met Amarens – gekeken naar een goed alternatief én zijn tot een hele mooie, nieuwe uitkomst gekomen….

  Mogen we aan jullie voorstellen: Eurnalis Sambo

   

  Eurnalis is al jarenlang ervaren in het verzorgen van dancehall-lessen o.a. in de stad Groningen. Daarnaast maakt zij zélf deel uit van een aantal demoteams én traint zij in Groningen een aantal demoteams. In 2018 heeft zij zich echter nog meer gespecialiseerd in de dancehall. Ze startte een project genaamd “Promiss Crew” met als doel  “authentieke” dancehall meer bekend te maken in de dansscène. Zo denkt men namelijk vaak dat dancehall niks meer is dan ‘Twerken’ of ‘Club Dance’.

  “Mijn persoonlijke doel is om dat beeld te veranderen en mensen kennis te laten maken met de cultuur.”

  Kijk snel in MijnSDM wanneer de lessen worden gegeven én meld je aan!

  DANCEHALL @ LEEK
  Sportcentrum Leek
  De Schelp 35
  9351 NV Leek

  DIRECT UITPROBEREN

  Kom gerust haar lessen uitproberen én meld je in MijnSDM aan voor haar lessen! Bekijk een overzicht van alle lessen én de actuele lesroosters in ‘MijnSDM‘. Heb je nog géén account? Maak er dan eentje aan via deze link.

  Tot zaterdag?
  Eurnalis ziet jullie graag aanstaande zaterdag 14 september in Leek!

  PROEFLES AANVRAGEN