• Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur! Houd deze pagina in de gaten want we zullen tijdens de zomervakantie regelmatig nieuwe informatie plaatsen.  Iedereen is na de zomervakantie van van harte welkom voor een gratis proefles! Meld je aan voor een proefles via: https://s-d-m.nl/gratis-proefles/ Vragen? Mail ons gerust: info@s-d-m.nl

  Groepslessen volwassenen vanaf  maandag 17 augustus
  We starten het nieuwe seizoen met twee nieuwe yoga docenten en één nieuwe indoor bootcampinstructeur: Dessi, Anna en Wilmer.  
  Wij geven groepslessen voor volwassenen in de Wilp en in Marum (in Marum op twee locaties). Dit varieert van diverse yogalessen t/m cardio en krachtlessen. Onze nieuwe lesroosters staan op MijnSDM. Voor onze lessen geldt dat vooraf aanmelden via MIJNSDM verplicht is. Je kan je in één keer voor meerdere lessen (of het hele seizoen) aanmelden, dan hoef je je alleen maar af te melden als je een keer verhinderd bent.

  Dansworkshops vanaf maandag 17 t/m zaterdag 29 augustus
  Vanaf maandag 17 augustus t/m zaterdag 29 augustus organiseren we voor de jeugd diverse dansworkshops op verschillende locaties. Deze zijn gratis voor iedereen (ook voor niet-leden!). Het workshoprooster volgt vrijdag 14 augustus via de link hieronder. Aanmelden is verplicht. Let op: het reguliere lesrooster voor de jeugd start vanaf maandag 31 augustus. De workshops van de 2e week worden in de loop van volgende week toegevoegd op dit aanmeldformulier, dus bekijk deze link dan nogmaals om te kijken wat voor toffe workshops erbij zijn gekomen en meld je aan!
  Aanmelden workshops

  Audities op donderdag 20 en vrijdag 21 augustus
  Komend seizoen blijven de wedstrijdteams zoveel mogelijk hetzelfde, maar we willen natuurlijk wel kijken of er mogelijkheden zijn tot talentontwikkeling op alle niveaus. Dat wil zeggen vanuit instroom naar een wedstrijdteam en binnen wedstrijdteams onderling. Hierbij kan je denken aan: leerlingen die stoppen waarbij andere leerlingen doorstromen, als reserve met een team op een hoger niveau gaan meetrainen, toevoegen van dansers aan bepaalde teams, vergroten van teams, etc. De audities zijn niet voor wedstrijddansers die in hun huidige wedstrijdteam willen blijven.
  De audities vinden plaats op donderdag 20 augustus (14 jaar en ouder) en vrijdag 21 augustus 2020 (6 t/m 14 jaar) in diverse leeftijdsgroepen in Marum. Aanmelden is verplicht.
  Aanmelden audities

  MEER OVER DE AUDITIES

  Reguliere rooster voor de jeugd start 31 augustus
  Het reguliere lesrooster voor de jeugd start vanaf maandag 31 augustus en wordt tussen donderdag 20 en donderdag 27 augustus in MIJNSDM geoptimaliseerd. Heel veel zal hetzelfde blijven maar i.v.m. wijzigende studieroosters van docenten en wisselende beschikbaarheid van de locaties moeten we altijd wel iets schuiven. Tevens zullen we op diverse locaties nog wat uitbreiden, controleer daarom de dag voorafgaande aan je les nog eens goed de lestijden. Voor de reguliere lessen geldt dat vooraf aanmelden via MIJNSDM verplicht is. Je kan je in één keer voor meerdere lessen (of het hele seizoen) aanmelden, dan hoef je je alleen maar af te melden als je een keer verhinderd bent.

  Proefles?
  Wil je een proefles volgen bij één van onze lessen? Iedereen is na de zomervakantie van van harte welkom voor een gratis proefles! Je mag je via MijnSDM aanmelden voor een les naar keuze (voor jouw leeftijd)!
  Nog géén account in MijnSDM? Maak er hier eentje aan: https://s-d-m.nl/gratis-proefles/
  Heb je al een account in MijnSDM en wil je een proefles uitproberen? Dat kan via: https://login.s-d-m.nl/klanten
  M
  eer informatie over onze abonnementen vind je hier. Je abonnement bij SDM is – te allen tijde- per kalendermaand opzegbaar, je zit bij SDM dus niet vast aan een (half)jaarabonnement. 

  PROEFLES

  CORONABELEID
  Het coronavirus houdt momenteel Nederland in zijn greep. Wij houden uiteraard ook als Sport- en dansschool SDM de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen en eventuele maatregelen van het RIVM, de GGD, NOC *NSF en de overheid. Meer informatie over de laatste ontwikkelingen bij SDM hierover lees je hier: https://s-d-m.nl/nieuwsupdate-coronavirus-covid-19/  En onze spelregels om ‘veilig te sporten’ lees je hier: https://s-d-m.nl/spelregels-samen-veilig-buiten-dansen/