“I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true oh
All I want for Christmas is een SDM -hoodie…baby!”

Wij hebben net als voorgaande jaren samen met Nienhuis Sport weer een unieke winactie voor jullie in petto! Hang nĂș je kerstsok aan de schouw en wie weet win jij een SDM -hoodie! What are you waiting for?

SDM HOODIE
Ohh yeassss….heerlijk om tijdens de koude dagen in deze comfy hoodie weg te kruipen, maar ook chill naar danslessen, (dans)evenementen of om gewoon je shine te pakken op school. De neutrale kleur matcht met elke outfit…althans het tegendeel is nog niet bewezen 😉 Om maar te zwijgen over het fleek-gehalte van deze hoodie. Zelfs je oma lijkt stoer in zo’n hoodie!

WINNEN, WINNEN, WINNEN!

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n toffe hoodie? Maak een ‘kerstige’ foto van je (SDM) sportsok/kerstsok aan de schouw, waslijn, kast….(bedenk het maar) met een korte toelichting. Uiteraard mag je zo creatief mogelijk zijn! Vergeet vooral niet ons te volgen en te liken op Instagram Ă©n Facebook! De winnaar wordt –na overleg met de Kerstman– bekend gemaakt op dinsdag 17 december. Ohja! Deelname aan deze actie is voor alle leeftijden!

Je inzending (foto + toelichting) mail je naar: info@s-d-m.nl

EXTRA ACTIE
En alsof dat nog niet genoeg is. Gedurende deze dure decembermaand gooien we er ook nog een extra kerstaanbieding bovenop! De SDM dopper (een duurzaam alternatief voor het plastic flesje) is tijdelijk voor 11,99 te koop i.p.v. 14,99 euro. Let op deze actie geldt alleen in de winkel en niet in de webshop! Voor de complete collectie of vragen, kan je dus het beste even langs de winkel gaan: NienhuisSport, Wendtsteinweg 55, 9363 AM Marum.


50 ml
BPA vrij
vaatwasserbestendig

Met deze duurzame waterfles draag je bij aan:

  • Verkleining van de berg plastic afval
  • Promotie van kraanwater
  • Drinkwater projecten in Nepal

Succes!