Tickets
€10,- p.p. voorverkoop (vanaf 23 april t/m donderdag 21 mei) via MijnSDM
€12,50,- p.p. vrije verkoop (vanaf vrijdag 22 mei 18.00 uur) via deze link

Let op: Dansers hebben géén ticket nodig.

 

 

Ticketinfo
Een toegangsbewijs voor de eindshow ” in MartiniPlaza te Groningen kost in de Early Bird voorverkoop €10,- p.p. en in de vrije verkoop €12,50-p.p. De tickets zijn alleen online te koop en worden gescand bij de ingang. Kopiëren is zinloos, een ticket kan maar 1 keer gescand worden.

Exclusieve voorverkoop (early bird)
Voor onze dansleden zullen wij wederom een exclusieve voorverkoop realiseren waarbij er tijdelijk 8 kaartjes per lid per show zijn gereserveerd. Voorwaarde is wél dat deze in de voorverkoop worden afgenomen! Dansers hoeven zelf geen kaartje voor de voorstelling waarin ze dansen!

Waarom moet ik betalen?
SDM huurt voor meerdere dagen verschillende ruimtes af in het grote MartiniPlaza theater (waaronder de grote theaterzaal en het extern inhuren van licht/geluid/decor), dit brengt- zoals je misschien al kunt bedenken – enorme bedragen met zich mee. Om een deel van deze kosten te dekken, wordt er een bijdrage aan het publiek gevraagd dmv een kaartverkoop, dit om de organisatie van de eindshow mogelijk te maken. Dansers hoeven zelf geen kaartje voor de show waarin ze meedansen. En het meedoen aan de eindshow is niet verplicht uiteraard. Groepsbegeleiders van instroomgroepen kunnen een gratis kaartje krijgen, mail hiervoor info@s-d-m.nl

Let op

  • Je ontvangt de tickets zo spoedig mogelijk nadat je ze hebt afgerekend, in je mail als bijlage (pdf-bestand). Print deze uit want dit is je toegangsbewijs. De streepjescode wordt gescand aan de deur van het MartiniPlaza Theater in Groningen. 
  • Ben je de mail kwijt? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, want op de dagen van de generale en eindshows zijn wij slecht bereikbaar. Wij kunnen in ons systeem nakijken óf en hoeveel kaarten er zijn gekocht op welk e-mailadres.
  • Jouw gekochte kaartjes in de voorverkoop zijn vanaf nu ook te downloaden op jouw account in ‘MijnSDM’: https://login.s-d-m.nl Er kan even 10 minuutjes tijd tussen zitten voordat ze zichtbaar zijn (MijnSDM > eindshow > tickets). Ben je je mail kwijtgeraakt, dan heb je deze optie dus nog achter de hand.
    Dit geldt alleen voor tickets die gekocht zijn in de voorverkoop, de vrije verkoop gaat via onze website.
  • Dansers hebben geen tickets nodig, want die zitten niet in de zaal, maar zijn backstage.
  • Kleine kinderen mogen niet op schoot. Op last van de brandweer mogen er geen twee personen op één stoel zitten. Voor iedere stoel moet betaald worden. Er zijn geen speciale kindertarieven, alles is dezelfde prijs. In de foyer zijn zitverhogers te verkrijgen. Meer hierover lees je in de veelgestelde vragen.
  • We kunnen helaas geen kaarten terugnemen of inwisselen (probeer je kaarten onderling te wisselen/verkopen).
  • Op de dag zelf kan je – mits nog beschikbaar – ook nog kaarten kopen aan de kassa voor €15,- p.p. (contant)
  • Lees anders ook onze veelgestelde vragen

Op de dag van de generale en tijdens de voorstellingen zijn wij slecht/niet bereikbaar. In noodgevallen kan je bellen met onze systeembeheerder Cor: 06 52895259

Contactgegevens:
E-mail: info@s-d-m.nl
Telefoon: SDM Algemeen 06-40759251


Wat is de SDM eindshow?