• Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur! Houd deze pagina in de gaten want we zullen tijdens de zomervakantie regelmatig nieuwe informatie plaatsen.  Iedereen is na de zomervakantie van van harte welkom voor een gratis proefles! Meld je aan voor een proefles via: https://s-d-m.nl/gratis-proefles/ Vragen? Mail ons gerust: info@s-d-m.nl

  Groepslessen volwassenen vanaf 26 aug.
  Wij geven groepslessen voor volwassenen in de Wilp, Marum en Bakkeveen. Uitleg over de inhoud van de lessen staan hier: https://s-d-m.nl/causes-category/groepslessenvolw./ Onze nieuwe roosters worden in de zomervakantie op MijnSDM en op de site geplaatst.

  GROEPSLESROOSTER
   PROEFLES

  Audities/gratis workshops
  De roosters voor de audities/gratis dansworkshops worden in de zomervakantie gepubliceerd. Workshops en audities worden beide gepland in de periode 26 aug t/m 7 september.

  Auditierooster 2019 Workshoprooster 2019

  MEER OVER DE AUDITIES

  Jeugdlessen
  De nieuwe lesroosters worden in de zomervakantie gepubliceerd via MijnSDM en onze site! Iedereen is dan weer van harte welkom bij alle lessen (op alle locaties). Probeer er gerust een aantal uit (aanmelden via MijnSDM en laat ons daarna per mail weten welke les(sen) je wilt volgen! Wij raden je t.z.t. aan om goed de nieuwe roosters te bekijken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We proberen zoveel mogelijk de lesroosters van vorig seizoen aan te houden, maar… ieder jaar verandert er wel weer iets. Dit heeft met verschillende factoren te maken waarop wij helaas geen invloed hebben. De reguliere jeugdlessen starten met ingang van maandag 9 september! Voor die tijd zijn de kinderen welkom bij de workshops en/of audities. Heb je al een account in MijnSDM en wil je een proefles uitproberen? Dat kan via: https://login.s-d-m.nl/klanten

  OUDE JEUGDROOSTERS

  Proefles?
  Wil je een proefles volgen bij één van onze lessen? Iedereen is na de zomervakantie van van harte welkom voor een gratis proefles! Je mag je via MijnSDM aanmelden voor een les naar keuze (voor jouw leeftijd)! Meer informatie over onze abonnementen vind je hier. Je abonnement bij SDM is – te allen tijde- per kalendermaand opzegbaar, je zit bij SDM dus niet vast aan een (half)jaarabonnement. Heb je al een account in MijnSDM en wil je een proefles uitproberen? Dat kan via: https://login.s-d-m.nl/klanten Nog géén account in MijnSDM? Maak er hier eentje aan: https://s-d-m.nl/gratis-proefles/

  PROEFLES


  SDM EINDSHOW DROOM 

  5 en 6 juli 2019 @ MartiniPlaza

  Zzz…ik wil niet wakker worden, ik wil niet dat de SDM eindshow 2019 | DROOM voorbij is ! 💭

  Zo! Wát zijn we trots op alle podiumdieren, jong, oud, ervaren of niet…iedereen stond te fonkelen als nooit tevoren! 🌟

  Nogmaals een hele diepe buiging voor alle vrijwilligers, docenten en crew! Samen hebben we deze droom mogelijk kunnen maken! 💕 You are the best!

  Gelukkig kunnen we nagenieten!

  📸 Alle foto’s: andrea-fotografie.nl (er verschijnen vandaag en morgen steeds meer foto’s.Vernieuw de pagina af en toe even. Het duurt even want ze gaat al die duizend foto’s 1 voor 1 bij langs voor optimalisatie. De persoonlijke code naar de galerij voor de gratis downloads van alle foto’s (als je een voucher hebt gekocht van 5 euro) komt VOOR volgend weekend in MijnSDM te staan onder het kopje ‘eindshow’.
  🎥 DVD of USB nabestellen via: mediavisuals.nl of https://s-d-m.nl/dvdusb2019/

  Mochten we je niet meer zien, heb een fijne zomer allemaal en tot gauw! 🌞👋

  Info over het nieuwe seizoen (roosters, audities, workshops) volgt in de zomer op onze website ↓

  “Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli presenteren alle dansers van SDM de voorstelling ‘DROOM’ in het MartiniPlaza Theater van Groningen. Bereid je voor op een afwisselende dansvoorstelling van ca. twee en een half uur (incl. pauze). Wie bepaalt er eigenlijk wat je droomt? Is er soms een ‘hogere macht’ die je in slaap brengt en er met jouw fantasie vandoor gaat? Kan je daar iets tegen beginnen? Wie weet…”

  In de voorbereidingen naar de eindshow zijn er belangrijke data vastgesteld. Klik op onderstaande button om de volledige planning voor de eindshow te bekijken:

  Planning

  Show 1: vrijdagavond 5 juli MartiniPlaza Theater
  Alle instroomgroepen van Leek en Surhuisterveen
  18.45-19.00 uur: dansers aanwezig via artiesteningang
  18.45 uur: kaartcontrole/foyer voor publiek open (via hoofdingang)
  19.45 – 22.30 uur (incl. 30 min. pauze): show 1

  Show 2: zaterdagmiddag 6 juli MartiniPlaza Theater
  Alle instroomgroepen van Buitenpost, Grijpskerk, Zevenhuizen
  13.30-13.45 uur: dansers aanwezig via artiesteningang
  13.30 uur: kaartcontrole/foyer voor publiek open (via hoofdingang)
  14.30 – 17.15 uur (incl. 30 min. pauze): show 2

  Show 3: zaterdagavond 6 juli MartiniPlaza Theater
  Alle instroomgroepen van Marum en de Wilp 
  18.45-19.00 uur: dansers aanwezig via artiesteningang
  18.45 uur: kaartcontrole/foyer voor publiek open (via hoofdingang)
  19.45 – 22.30 uur (incl. 30 min. pauze): show 3

  Let op:
  – De wedstrijdteams doen mee in alle drie shows (1, 2 én 3)
  – De volwassenen o.l.v. Jolanda, Rianne en Marieke doen mee in alle drie shows (1, 2 én 3)
  – De selectie modern-groepen doen mee in alle drie shows (1, 2 én 3)
  – De gezamenlijke dans van de HipHopBoys is te zien in alle drie shows (1, 2 én 3)
  – Afrodance/Dancehall doet mee in alle drie shows (1, 2 én 3)

  theaterzaal03

  Dansers die in alle drie shows mee doen, zijn verplicht om vrijdagmiddag 5 juli mee te doen aan de try-out (zonder publiek). De try-out is een exacte doorloop (pre-premiére) met kledingwissels en techniek van de show. Globale tijden: 15.45 – 18.30 uur in MartiniPlaza.  We verzoeken iedereen om van de generale/shows géén beeldmateriaal te maken én te delen op social media/WhatsApp tot na de laatste eindshow op za 6 juli, zodat de eindshow voor al het publiek nog een grote verrassing blijft!


  Wat is de SDM eindshow? Alles over de kaartverkoop Buffet Doorloop Generale Try-out Programma’s DVD/USB Parkeren/route