Zaterdag 17 juni
09.00 – 17.00 uur 

Adres:
Sporthal de Holten
Hoornweg 46
9363 EH Marum

Doorloop show 1 (instroomgroepen van Buitenpost en Surhuisterveen)
Aanwezig in sporthal: 09.15
Uitleg, ouders uitzwaaien + start doorloop: 09.30
Einde: 11.45/12.00

Doorloop show 2  (instroomgroepen van de Wilp en Leek)
Aanwezig in sporthal: 12.00
Uitleg, ouders uitzwaaien + start doorloop: 12.15
Einde: 14.30/14.45

Doorloop show 3 (instroomgroepen van Marum, Grijpskerk en Zevenhuizen)
Aanwezig in sporthal: 14.45
Uitleg, ouders uitzwaaien + start doorloop: 15.00
Einde: 17.15/17.30


Wat houdt de doorloop in?
Tijdens de doorloop willen we de drie verschillende shows in de juiste volgorde doornemen. Een groot deel van de dansen zal nog niet helemaal af en geperfectioneerd zijn, maar doordat we tijdig een extra oefenmoment hebben, kunnen we (indien nodig) bepaalde aanpassingen doen. Wij willen natuurlijk dat het voor iedereen helemaal duidelijk is wat hij/zij moet doen en daardoor zelfverzekerd op het podium staat in MartiniPlaza

Is de doorloop met kledingwissels en attributen?
De docent bekijkt per groep wat handig is. Je hoort via je docent of je in je normale sportkleren, of in je showkostuum (met eventuele accessoires) gaat oefenen tijdens de doorloop. Vragen aan je docent? Je kan ze bereiken via: docent.sdm@gmail.com of via de groepsapp.

Hoe zit het met de dansers die in meerdere shows meedoen?
Dit betreft: wedstrijddansers en HiphopFemme en Dancehall-groepen

Wij begrijpen heel goed dat het voor veel van jullie niet haalbaar is om de hele dag (bij alle doorlopen) aanwezig te zijn. Voor diegene waarvoor het geen probleem is om bij alle doorlopen aanwezig te zijn, we hebben je er heel graag bij! Zorg wel voor voldoende eten/drinken. De kantine zal deze dag waarschijnlijk gesloten zijn. Kan je niet bij alle doorlopen aanwezig zijn, dan verzoeken we je om in elk geval bij één doorloop aanwezig te zijn.  Stem even met je docent af bij welke doorloop je – in elk geval – aanwezig moet zijn.