Na een succesvol wedstrijdverleden (NK, EK en WK niveau) richt dansteam Pressplay zich nu voornamelijk op het geven van optredens en ander entertainment.

In verband met het coronavirus hebben ook wij helaas moeten besluiten de dinnershow van 12 april voorlopig uit te stellen.

Wij zullen de komende periode de mogelijkheden bekijken voor het plannen van een nieuwe datum. Dit uiteraard in goed overleg met de locatie en alle andere betrokkenen.

De reeds gemaakte reserveringen bewaren wij in ons bestand. Uiteraard nemen we te zijner tijd contact met jullie op over een nieuwe datum. Mocht deze datum je niet passen, dan kan de reservering natuurlijk kosteloos komen te vervallen.

Wij hopen jullie op een later moment een geweldige en zorgeloze avond te bezorgen. Voor nu wensen we een ieder die op welke wijze dan ook te maken heeft met het coronavirus heel veel sterkte 💛

 

 ————————————

💥 Dinnershow op ? 💥
Wegens succes herhaald!  Op ? kunt u opnieuw genieten van een avondvullend programma tijdens dé Pressplay dinnershow in de Postwagen in Tolbert (Groningen).
De zaal gaat om 18.00 uur open en de show start om 18.30 uur.

Laat u verrassen door een verzorgde avond met dans, zang (met o.a. Bert Solo) én een 3-gangen menu  voor 49,95 euro p.p. (excl. drankjes).

Zoek je een keer wat anders dan een ‘standaard’ uitje of personeelsfeest?
Wellicht is deze dinnershow een goed idee…

Opgeven of meer informatie aanvragen kan via onderstaand contactformulier.

Graag horen we met hoeveel personen jullie willen komen én of er rekening gehouden moet worden met bepaalde diëten. Het voor- en nagerecht wordt uitgeserveerd, het hoofdgerecht zal in buffetvorm zijn.


Door hieronder op verzenden te drukken gaat u akkoord met onze privacyverklaring en eventueel opname van uw persoonsgegevens in onze administratie.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht