Het is vanaf nu mogelijk om 1 op 1 met een personal trainer samen te werken bij SDM! Wil jij dat lang gedroomde resultaat behalen en lukt het je niet om dit zelf te realiseren? Dan is deze kennismaking met Personal Training (PT) iets voor jou!  Of je nou wilt afvallen, aankomen, sterker worden of sportspecifieke doelen hebt, voor alle doelen kunnen wij samen met jou een persoonlijk plan samenstellen!

images

GRATIS INTAKE

INTRODUCTIEACTIE = 3 x voor €50,-
(ook leuk om cadeau te geven!)

Wil je daarna door?

16 x 30 minuten:

  • Huidige leden met onbeperkt abonnement: strippenkaart van 16 x 30 minuten voor €21,88 euro per sessie, totaal €350,- excl. BTW (het is mogelijk om in termijnen te betalen). Mail: info@s-d-m.nl voor alle voorwaarden.
  • Nog geen-lid? Mail: info@s-d-m.nl

===============================================================

Wil je liever een duo-training? Mail: info@s-d-m.nl

Voordelen PT: flexibel in te delen, gericht aan het werk, persoonlijk, individuele begeleiding, directe terugkoppeling, stok achter de deur, snellere resultaten, je eigen grenzen verleggen!

Onze Personal Trainer? De all-round ervaren, gediplomerde sportdocent Jochem Commies! Het is evt. ook mogelijk om thuis of op een andere gewenste locatie te trainen! Daarnaast kan je ook samen met bijv. een vriend/vriendin de sessies inplannen.


Inschrijven Personal Training: