Bij Lyrical/modern wordt het lichaam gebruikt als communicatiemiddel. De bewegingen hebben hun verhaal. Lyrical/Modern laat je helemaal meevoelen met de sfeer en het verhaal van de muziek. Lyrical/modern is vooral bekend geworden door programma’s als ‘So you think you can dance’.

Het is een vrije en creatieve dansstijl, waarin veel aandacht is voor dansexpressie. Uiteraard komen alle choreografieën samen in één stuk dat tijdens de eindshows gepresenteerd zal worden.

We hebben lyrical/modern lessen voor de jeugd en één speciale lyrical/modern-groep voor volwassenen!). Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al instromen bij deze les.

Lyrical/modern gevorderd
Lyrical/modern- dansers die denken dat ze meer niveau aan kunnen, zijn van harte welkom voor een proefles bij de lyrical/modern gevorderd. Mocht de docent denken dat je nog niet over de juiste vaardigheden beschikt, dan zal zij je adviseren om (nog wat) langer lessen te volgen bij de reguliere instroomgroepen. Dansen in een SDM wedstrijdteam (streetdance/hiphop) betekent absoluut niet dat je direct over de juiste vaardigheden beschikt voor lyrical/modern gevorderd.

GRATIS PROEFLES Lesrooster