Bij Kids en TienerYoga komen spelenderwijs (afhankelijk van de leeftijdsgroep) alle onderdelen van Yoga aan bod. Zo leer je bij de kidsyoga sterk staan als een boom, soepel zijn als een slang en je terugtrekken als een muisje. Bij de Tieneryoga zal hier uiteraard op een andere wijze betekenis aan worden gegeven (passend bij de leeftijd).

Ieder kind kan in een veilige omgeving de verbinding tussen zijn of haar lichaam en geest ontwikkelen. We voelen ons prettiger in ons lijf en daarmee in ons leven. Yoga heeft in onze visie te maken met bewust zijn (bewust bewegen, ademen, voelen en denken). De lessen hebben een vrolijk karakter waarbij de kinderen vooral veel plezier hebben en genieten van de bewegingen. Er is geen sprake van competitie, alles is goed en iedereen kan meedoen! We werken in kleine groepen zodat ieder kind zich veilig voelt en voldoende aan bod komt. Ga je mee op avontuur?

Opgave/meer info via:  info@s-d-m.nl

Opgeven

NB: Wij geven diverse Yoga-lessen zoals KinderYoga, YinYoga, HormoonYoga, RelaxYoga, PowerYoga, BasisYoga etc. Kinderen vanaf 16 jaar mogen meedoen aan de yoga voor volwassenen, zie lesrooster

Yoga volw. Lesrooster