Back to basics! Deze populaire outdoor-workout is gebaseerd op de militaire training die rekruten vroeger kregen. Onder leiding van onze fanatieke bootcampinstructeur werk je aan conditie, kracht en explosiviteit. Benodigdheden? Doorzettingsvermogen!

Deze stoere workout is geschikt voor mannen en vrouwen en alle sportniveaus! Tevens zeer geschikt voor fanatiekelingen uit andere sportdisciplines als voetbal en volleybal!

In korte periode verleg je flink je grenzen. Hierdoor wordt het sporten steeds leuker! Elke training is weer anders, maar natuurlijk komen bepaalde oefeningen steeds terug. Fitcamp! Doe mee!

Opgave/meer info via:  info@s-d-m.nl

Lesrooster Opgeven

‘Wilmer woont in Ureterp, heeft veel ervaring op het gebied van personal training en fitness! Daarnaast verzorgt hij al jaren bootcamptrainingen in de omgeving. Bij SDM gaat Wilmer een indoor bootcamp/circuittraining geven en hierbij trekt hij alles uit de kast voor een krachtige workout waarbij alle spieren worden aangepakt. De training is gericht op spierversteviging, uithoudingsvermogen en behoud van spiermassa. Een lekkere workout met een gezonde dosis humor eraan toegevoegd! ‘Mensen moeten naar mijn les komen omdat het beregezellig wordt!’